Stilski napotki in must have kosi za september

Obožujem te zato, ker me spominjaš na veliko lepih trenutkov, od poroke do rojstva Sofie, od rojstnega dne moje ljube prijateljice do tedna mode, ki se ga tako veselim. September. Dišiš po vinu in suhem listju, hkrati pa nosiš v sebi eho poletja in si zato, sploh te dni, tako noro divji, še vedno poln barv in meni tako ljub. Moda te bo oblekla v vzorce, ti podarila nove čevlje, zahtevala več spanca za brezhibno lepoto in tako odprla vrata jesenski garderobi, od katere lahko pričakujemo ogromno. In kot vsak začetek meseca so tudi tokrat tukaj moji stilski napoti in nujni kosi.

vir: Pinterest

Čipkasta obleka

Ne mislite, da se je bomo tako hitro znebile, daleč od tega, še vedno je na prestolu! Zakaj? Ker je nosljiva in lepa tudi z usnjeno jakno, če pa je prave dolžine, jo lahko nosimo vedno in povsod, sploh v pisarni. Barva? Vse je dovoljeno, tudi črna.

GANNI via Netaporter

Glitter čevlji

Morate jih imeti že zato, ker ste del naše tolpe! Šalo na stran, bleščeči čevlji so super s kavbojkami in resnično vam svetujem, da jih nosite podnevi, v kombinaciji z zelo navadnim outfitom. Bleščice čez dan so nujna popestritev garderobe, čevlji pa pravi dodatek za Cinderella učinek. Zagotovljeno!

CHRISTIAN LOUBOUTIN via Netaporter

Veliko rož

To je njihov čas in dejansko je tako, da cela garderoba cveti: obleke, bluze, hlače, dodatki, vse je v rožah, velikih ali majhnih. Ne varčujte, naj bo vzorec viden! Bluza s kavbojkami je vedno dobra rešitev in jo boste tudi veliko nosile.

GUCCI via Netaporter

Podaljšajte poletje

Kako? S pomočjo seruma in kreme, ki poskrbi, da boste čim dlje zagorale, a na zdrav način. September je čas, ko se sonce umiri in tudi koža zahteva več nege, saj je po poletju dokaj dehidrirana. Privoščite si torej pravo nego in če je malo bleščeče, ne bo prav nič narobe!

TAN LUXE via Netaporter

Veliki rokavi

O njih sem že pisala, ampak jih resnično morate imeti! Tokrat je malo manj golih ramen, rokavi pa ostajajo veliki in polni naborkov. Poigrajte se s tem trendom, ker je zelo hvaležen! Seveda gre tudi s kavbojkami, kar je odlično.

JOHANNA ORTIZ via Netaporter

Karo vzorec

Je zelo izrazit trend, ki me je navdušil, in gledale ga bomo do konca zime. Karo vzorec pomeni klasiko, ki ne gre nikoli iz mode, sploh hlače so zelo dobra investicija, prav tako blazer. Imejte torej nekaj na karo in ostanite pri naravnih odtenkih, ki spominjajo na jesen.

SEA via Netaporter

Nora torbica

Naj bo opazna, predvsem to, če pa je tudi IT torbica, toliko bolje. V barvah, z dodatki, srednje velika ali majhna in že skoraj večerna, privoščite si novo, saj smo vse ženske nore na te dodatke in prav je, da jih imamo, ker nas preprosto osrečujejo!

J.W.ANDERSON via Netaporter

Dober spanec

Všeč mi je sivka, pršilo za blazino pa je nujen dodatek za dober spanec in večno mlado kožo. Ta pripomoček je nujen za vse ženske, ki potujejo, pa tudi za tiste, ki cenijo spalnico in kvaliteto spanca, ker vse diši po dobrem in boste dejansko tudi bolje spale. Poskusite.

THIS WORKS via Netaporter

Nova dišava

Saj vem, da je jesen čas močnejših dišav, a morda bi vam še vedno svetovala kaj bolj lahkotnega, kar spominja na dopust. Vsaka ima v spominu nek vonj, ki predstavlja asociacijo na lepe trenutke, brezhibne ljudi in na čas, ko bingljamo z nogami v vodi ter se imamo lepo.

BOBBI BROWN via Netaporter

Nude lip gloss

Ker vem, da je na trgu ogromno šmink in se močno trudijo, da bi izrinile glosse, čeprav se to ne bo nikoli zgodilo. Sploh nude gloss je pripomoček, ki ga bomo vedno potrebovale in vedno nosile. V torbici, pisarni, na morju ali v kopalnici. In všeč so mi luksuzne različice, ki sicer stanejo več, so pa tudi hrana za dušo.

CHRISTIAN LOUBOUTIN BEAUTY via Netaporter

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.