Štiri pričeske za vsako žensko

Strokovnjaki za lase pravijo, da obstajajo pričeske, ki pristajajo vsaki ženski, ne glede na starost ali obliko obraza. Bi verjeli? Po predlaganem sodeč bi rekla, da kar drži. Sicer je moja izkušnja, da v kolikor so lasje lepi in negovani, ni nobenih težav in dejstvo je, da bo tudi pričeska urejena. Torej na prvem mestu je vedno nega in potem vse ostalo.

Fen frizura

V obdobju likalnikov in kodralnikov je fen frizura dovolj retro, da jo označimo za novo. Novo odkritje predvsem, v smislu, da smo le ugotovile, da je lahko pričeska lepa tudi brez likalnika. Edini minus je, da običajno potrebujemo izkušene roke frizerja, ki bodo znale prijeti kodre in jih s pomočjo krtače in fena dobro namestiti. Ne vem, kako je z vami, a meni ne uspeva najbolje, zato se potem odločim za likalnik, seveda vedno v škodo las. Žal.

Vir: Pinterest

Lepi kodri

Tisti mehki, veliki in hollywoodski. Sicer mi ni povsem jasno, kako naj si jih naredi ženska s kratko frizuro, a najbrž je mišljeno, da je treba za te kodre vseeno imeti dovolj dolge lase. Tudi do ramen je ok, saj bodo v tem primeru kodri zelo naravni in ravno prav razmršeni. Za super dober koder potrebujemo tudi preparat, denimo lak za lase ali peno, da vsaj malo utrdimo kodre.

Vir: Pinterest

Konjski rep

Zdi se super enostavno in morda je, a spet ne toliko, da bi lahko prav vedno naredile. Konjski rep zahteva las, ki ni 100 % čist, drugače vse beži in tudi nekaj lasnih pripomočkov, kot so denimo lepe elastike in špangice. Rep je lahko nizek, zelo visok ali nekje na sredini. Osebno nisem za zelo visokega, ker potem izgleda preveč športno. In všeč so mi mehke oblike, ko lasje vsaj malo štrlijo. Za vsak dan je to vsekakor bolje.

Vir: Pinterest

Prečka na eni strani

Če je obraz ovalen, je lahko prečka tudi sredinska, a načeloma je tako, da vsem ženskam pristaja prečka na eni strani. Pazimo na narastek, ki je lahko v teh primerih zelo viden, zato je obisk frizerja neizbežen. Dobro je, da prečke ne nosimo vedno le na eni strani, temveč tu in tam zamenjamo; tudi lasje nam bodo zelo hvaležni!

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.