Subrina Professional navdušila s kolekcijo Back to new

Prizorišče je botanični vrt v Sežani, res čarobna lokacija za modne posnetke in hkrati odlična kulisa za video in serijo fotografij domače Subrine Profssional. Da je naša blagovna znamka že zdavnaj presegla meje, je seveda jasno, da ustvarjajo trende po vsem svetu tudi, da imajo neverjetno domišljijo, no, o tem se lahko prepričamo tudi zdaj. Drugačne barve, alternativne pričeske, velika in profesionalna skrb za nego las so pripeljale do čudovitega projekta, ki ga z veseljem delim z vami. Ker smo ženske vedno v iskanju novih pričesk in četudi se zanje potem ne odločimo (da, da, sem prva, ki dvigne roko), je prav gotovo lepo videti te modne, lepotne in estetske podvige, ki ustvarjajo sanjske glave.

Tudi sporočilo kolekcije je čudovito in povsem zeleno, torej v trendu s tem, kar se dogaja na zemlji.

Kot ljudje smo lahko zelo sebični in pozabimo na pomembnost našega planeta. Gandhi je dejal: “Zemlja ponuja dovolj, da zadovolji potrebe vsakega človeka, ne pa pohlepa vsakega človeka.” Zdaj je čas! Da ohranimo tisto, kar imamo, rastemo in se spopademo s prihodnjimi izzivi ter si vzamemo čas za samooskrbo. Živimo, dajmo, delimo in prispevajmo.

Vir: Subrina Professional

Bravo ekipa!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.