Super šik francoska jesen

Vsakič znova se sprašujemo, kako se danes oblačijo Parižanke? Francoski slog je po vsem svetu priznan po svojem neverjetnem šarmu, dosežen zelo naravno in – očitno – brez napora. Videli smo ga v filmih, vsakič znova ga odkrijemo s posnetki uličnega sloga na pariškem tednu mode. Morda je pravo geslo francoskega sloga spontanost, ki se nekoliko oddalji od brezhibnih oblek, je pa preučena do najmanjših podrobnosti, da dobro pritegne pozornost. Če ste v iskanju pravega francoskega navdiha, imam spletno stran za vas in tudi novo kolekcijo: Sezane slavi vse te elemente in navdušuje v vseh pogledih.

Ne preveč dodelan, ne preveč eleganten, ne preveč točen, kot bi se vse zgodilo po naključju: Parižanke potrjujejo svoj pristni in skrivni recept za pariški slog. Izogibajo se stereotipom in ostajajo samosvoje, stavijo pa na klasične in večne kose: lepe kavbojke z visokim pasom, močni in zelo markantni pasovi, bluze v vseh barvah, a predvsem bele, lepo tajlirani blazerji, nekaj kosov, ukradenih iz moške garderobe. Če bi opredelila kose za vsako sezono posebej, bi rekla tako:

Zima: statement plašč + kavbojke + klobuk (kapa ali baretka) + superge ali gležnjarji.

Pomlad: blazer ali usnjena jakna + črtasta majica ali moška srajca/moška srajca + kavbojke. V obeh primerih z mokasini.

Poletje: majica + spodnje krilo ali mini krilo + odprti sandali.

Jesen: trenč + kavbojke + gležnjarji ali mokasini + maxi šal.

Lepe, polne, živahne barve krojijo usodo ženske, ki zelo dobro ve, kaj želi in je zadovoljna s tem, kar ima. Poglavje zase je nakit, vedno čudovit, sploh pri Sezanu.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.