Sveže note dišave, ki očara vse

1895 in seveda nam je takoj jasno, da gre za letnico. Če sem bolj natančna, je to letnica rojstva blagovne znamke Atelier Rebul, ki me je že pred časom navdušila, moje raziskovanje novih dišav in produktov pa se vsekakor ni končalo. To zbirko navdihujejo rastline in cvetovi z zdravilnim učinkom in ima zato v sebi nekaj magičnega, skrivnostnega in noro svežega. To je dišava, ki si jo preprosto želiš na sebi po tuširanju ali pa zvečer, preden greš spat in imaš občutek, da te nekaj dišečega, nežnega in prijetnega le mora objeti med rjuhami. No, 1895 je vse to.

Foto: Zen za Atelier Rebul

V kolekciji najdete veliko izdelkov, tudi zelo kakovostno milo za roke, telo ter kremo, ki je bogata tako, kot smo pri Atelier Rebul vajeni. Prav tako si lahko omislimo dišeče palčke za dom in parfum, nežen in za oba spola. Gre za dišavo iz leta 1895, ki vsebuje vrhunske note mandarine, bergamotke  in limone, kar daje lahek in osvežujoč prvi vtis. V srčnih notah boste našle poživljajočo mešanico kardamoma, rabarbare in nerolija. Vonj po kardamomu, papriki in citrusih sprosti dušo in se združi s sadnimi in svežimi vonji rabarbare in nerolija. Vem, sliši se komplicirano, a je zelo enostavno: sveža in lahka dišava za vse.

Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul

Kot običajno so me v trgovini sprejeli ne le z odprtimi rokami, temveč tudi s čarobnimi škatlami, ki jih marsikdo uporablja za shranjevanje različnih izdelkov: res so priročne in noro lepe. 1895 je še ena dišava, ki me je osvojila, priznam pa, da bi si za zimske dni izbrala nekaj močnejšega in nekoliko bolj seksi, zato bom o znamki prav gotovo pisala. Imam pa dolg seznam daril za prijateljice, ki bodo navdušene nad to dišavo, zato že vem, kaj vse jim bom podarila. Plus so tukaj čudovite žametne pentlje s črko, ki jo boste izbrale, da bo darilo čim bolj unikatno in personalizirano.

Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul

Najbolj mi je všeč, ko lahko napišem kaj za dušo. Če pa gre za nekaj sofisticiranega in dišečega, kot v tem primeru, no, toliko bolje!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.