Nova modna ikona: Sydney Sweeney

Še ena izmed novih zvezdnic, ki jo je serija Euphoria izstrelila med mlade modne zvezde. Sydney Sweeney je eno izmed najbolj pogosto zvenečih imen ta hip v svetu slavnih. Videli smo jo v seriji Handmaid’s Tale, The White Lotus ali prej omenjeni Euphoriji, filmski kritiki napovedujejo, da bo njena kariera bogata in dolga. Izstopa tudi na rdečih preprogah s svojo modno izbiro, največkrat jo lahko vidimo v dolgih oblekah svetlih nians. Najraje posega po ženstvenih silhuetah, ki zelo lepo poudari obliko njene postave. Piko na i oblekam dodajo razni dodatki, od pentelj, okrasnih kamnov do perlic in naborkov.

Pri ulični modi prisega na udobje, široke hlače in crop top pa sta njena najbolj pogosta izbira. Ponovno so tu v igri nevtralni odtenki, roza pa je tista izjema, ki ne razočara. Obožuje tudi midi obleke, največkrat so te posute z vzorčki rožic in pastelov. Med obutvijo vladata dva ekstrema, zelo udobni športni copati ali pa vrtoglavo visoke pete, s katerimi optično podaljša noge.

Njen make-up in lasje so vedno brezhibni, v tem primeru vedno sledi trendom. Oči so vedno ravno prav poudarjene, koža brezhibna in šminka na ustnicah vedno lepo dopolnjuje ostali videz. Nekateri njeno lepoto primerjajo s Sharon Tate, z blond lasmi ji je še bolj podobna. Ta hip ima oranžne lase, o izredni priljubljenosti tega odtenka smo že pisali. O Sydney in njenih modnih videzih bomo zagotovo še slišali.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.