Oznaka: dopust

Zlarin

Majhen otok pri Šibeniku. Zame najlepši.

0 Delitev

Nujni modni kosi za v potovalko

Seveda sem upoštevala dejstvo, da ste super sodobne in modne ženske, zato vas prav vidim na plaži ali na ulici, ko paradirate v vsej svoji lepoti.

0 Delitev

Modne tudi na potovanju

Vsem ljubiteljicam modnih smernic ni pomemben zgolj izgled doma, temveč tudi na potovanju, zato tokrat poglejmo izbor nekaterih čudovitih kosov, ki so kot naročeni za letošnji dopust.

0 Delitev

5 stajling idej te vroče sezone

Pred nami je čas dopustov in počitka, pa tudi čas vročih dni, sonca in morja. Tu je 5 stajling idej, ki se bodo odlično dopolnjevale z letošnjim poletjem.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Morala vsega pa je, da bi šla na dopust in če ste za, vas vzamem zraven; prav vidim filmski prizor, ko samo obesimo na vrata napis “Pridem takoj” in nas potem ni deset dni.

0 Delitev

Deset nujnih kosov za na dopust

Za vas sem pripravila seznam kosov in naj vas opozorim, da so nekateri prav za dušo, kot je denimo čipkasta halja, ampak tu in tam se mi zdi prav, da smo seksi tudi v postelji, brez tiste super udobne pižame, ki pa ni za nikamor.

0 Delitev

Stajling dneva: naravne poletne barve

Tokrat je modna zgodba nastala v Piranu, v popolni tišini in z vetrom, ki je tu in tam nagajal. Kaj naj rečem … Resnično se imam lepo in upam, da tudi ve.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Zaprem oči in sem tudi jaz tam, brez skrbi, že štejem oblačke in razmišljam o kopalkah, potem pa hop, v vodo, ki je ravno prav hladna. Idealna zato, da me odnese daleč stran.

0 Delitev