Oznaka: dopust

Dopustniške stajling ideje znamke Guess

Čas dopustov je tu in temu prilagojena naj bi seveda bila tudi naša garderoba. Za to, da bomo kar se da zapeljive tudi med poletnim sproščanjem, pa tokrat ponovno skrbi tudi znamka Guess.

0 Delitev

Modrosti življenja

Ljubezen do potomcev je nagonska in tako močna, da je njeno ‘zatiranje’ povsem skregano z zdravo pametjo matere narave.

0 Delitev

Bershka na dopustu

Mladostno obarvana znamka Bershka tudi letos nudi pravo paleto kosov, ki so kot naročeni za počitniško obdobje tople sezone. Poglejmo torej njihov tokratni izbor.

0 Delitev

Dopust na Zanzibarju

Kraj, kjer najdeš svoj mir, neskončno srečo in tisti magičen občutek, da je vse mogoče.  

0 Delitev

Zlarin

Majhen otok pri Šibeniku. Zame najlepši.

0 Delitev

Nujni modni kosi za v potovalko

Seveda sem upoštevala dejstvo, da ste super sodobne in modne ženske, zato vas prav vidim na plaži ali na ulici, ko paradirate v vsej svoji lepoti.

0 Delitev

Modne tudi na potovanju

Vsem ljubiteljicam modnih smernic ni pomemben zgolj izgled doma, temveč tudi na potovanju, zato tokrat poglejmo izbor nekaterih čudovitih kosov, ki so kot naročeni za letošnji dopust.

0 Delitev

5 stajling idej te vroče sezone

Pred nami je čas dopustov in počitka, pa tudi čas vročih dni, sonca in morja. Tu je 5 stajling idej, ki se bodo odlično dopolnjevale z letošnjim poletjem.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Morala vsega pa je, da bi šla na dopust in če ste za, vas vzamem zraven; prav vidim filmski prizor, ko samo obesimo na vrata napis “Pridem takoj” in nas potem ni deset dni.

0 Delitev