Oznaka: nega obraza

#4 Glitter z Lorello

Kako lepo je kramljati o svetu mode in ugotavljati, da je Sarah Jessica Parker še vedno carica, živalski potisk pa je trend, ki ga lahko nosimo vse. Uživajte!

52 Delitev

Nega naših otrok

Otroška kozmetika je načeloma zelo nežna in skrbna do mlade kože ter okolja, zato ni prav nič narobe, če jo uporabljate tudi ve.

0 Delitev

Lepotna kozmetika za naše malčke

Že nekaj časa razmišljam, da moram napisati tudi kaj na to temo, saj sem mama in sem zato vedno v iskanju izdelkov za mojo Sofio, ki žal ni več dojenčica, ima pa še vedno mlado in občutljivo kožo, ki jo je treba varovati in negovati.

0 Delitev

Dobre podlage za zimski ten

Pri nakupu pudra ali podlage za obraz je vedno tako, da se lahko stvari zapletejo. Najti pravi odtenek ni enostavno in tudi dobrih znamk je nedvomno veliko.

0 Delitev

17 skrivnosti lepe kože

Malokoga je narava obdarila s popolno kožo, večina od nas pa mora zanjo dobro poskrbeti. Tu je kar 17 nasvetov, ki bodo morda v veliko korist tudi naši vsakodnevni lepotni rutini.

0 Delitev

Kozmetika Heaven še vedno na samem vrhu

Dan brez oblaka, veliko prijateljev in urednikov, modrina bazena, super hrana, prijeten pogovor in veliki come back: robčki za odstranjevanje make-upa, ki so bili dolgo časa razprodani.

0 Delitev

Lep obraz tudi brez ličil

Ličila so pri ženskah ponavadi nepogrešljivi del jutranjega obreda, a vendar je prav poletje idealni čas, ko si lahko od njih nekoliko oddahnemo ter v dan vstopimo zgolj s pravo nego.

0 Delitev

Kako se znebiti otečenega obraza

Vsakdo izmed nas je že izkusil jutro, ko se je zbudil z otečenim obrazom. Včasih se razlog skriva v hrani in pijači, spet drugič je kriva vročina ali pa naše zdravje. Tokrat zato preverimo 5 nasvetov, ki bodo prav prišli ravno v takšnih trenutkih.

0 Delitev