Jesenski must have modni detajl: kapuca

Prihaja čas debelejših in toplejših modnih kosov, v ospredju bo mešanje modnih slogov. Še vedno bo izredno priljubljen športen ulični slog in s tem tudi kosi, ki smo jih navajeni za prosti čas in telovadbo. Eden najbolj zaželenih kosov bo jopica s kapuco, ki jo bomo nosile na sto in en način. Ta bo v pisanih barvah, najbolj zaželena bo rdeča, za katero napovedujejo modni strokovnjaki, da bo barva jeseni in zime. Lepe so tudi športne jopice s kapuco v nevtralnih barvah, sploh pa v sivi in bež. Kombinacij je zares veliko; med ulično modo so brez dvoma najpopularnejši športna jopica s kapuco in seveda usnjena jakna, jeans hlače ter usnjeni gležnjarji. Če pa želite pomešati eleganten in športen slog, izberite hlačni kostim v eni barvi in namesto srajce ali T majice posezite po jopici s kapuco, ki naj bo v podobnem odtenku kot hlačni kostim.

Versace
Margiela
Valentino

Pozimi bomo nosile vetrovke in bunde s kapuco, tudi v tem primeru bodo kraljevale intenzivne barve, kot so modra, zelena in rumena. Te so idealna izbira, ko je bolj mrzlo in si želimo biti modne ter udobne. Nosimo jih lahko vsak dan na jeans, midi pletene obleke ali krila in kombinezone. Vetrovki ali bundi se najlepše poda športna obutev, kot so superge, izogibajte se visokim škornjem ali celo petam, ki tovrstnemu kosu oblačila niti ne pristajajo. Tretji modni kos, ki prav tako vsebuje kapuco, je pregrinjalo. In če sta prej omenjena kosa namenjena bolj za vsak dan, je ta bolj za posebne priložnosti. Nosimo ga z oblekami ali pa ko je zares mrzlo, pod plaščem. Poseben detajl, ki naredi pregrinjalo s kapuco še lepše, je pentlja iz svile ali pa broška z briljanti, perlami ter ostalimi okrasnimi kamni.

Ulični stil
Mira Mikati
Ulični stil
Ulični stil
Sara Battaglia

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.