Oznaka: pike

Pikice za pozimi

To hladno sezono se poplavi enobarvnih kosov in outfitov navkljub največkrat ne bomo uspele izogniti trendu raznoraznih vzorcev.

0 Delitev

Modno čudovite tudi avgusta

Poletje bo trajalo še dober mesec, zato upam, da si boste vzele dovolj časa za čudovite kose, ki vam jih danes predlagam.

0 Delitev

Sedem kosov za zdaj

Za vas sem izbrala sedem kosov, ki jih lahko oblečete takoj in se boste v hipu počutile lepe, mladostne in, jasno, tudi modne.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Ker je vikend že skoraj tukaj, razmišljam o večerji in obleki na pike. Kar tako, ker je dolgo nisem oblekla.

0 Delitev

Pozdravljene, pikice

Ko na ulicah zagledam prve razigrane potiske v družbi živahnih barv, se zavem, da je čas za preklop na spomladansko garderobo.

0 Delitev

Katere vzorčke lahko mešamo med seboj

Mrzla sezona je zares razgibana na področju oblačil ter modnih dodatkov in tukaj je mogoče opaziti veliko priljubljenost živahnih barv, zanimivih silhuet in seveda pisanih vzorčkov, ki ne smejo manjkati. In ravno različni potiski so prava poslastica za modne sladokusce, ki jih lahko nosimo na različne načine. Eden izmed priljubljenih pa je tudi mešanje različnih vzorčkov med seboj.

0 Delitev

Trendi kopalk za leto 2018

Trendi narekujejo mnogo različnih modelov, barv, stilov in to sezono lahko zares eksperimentirate.

0 Delitev

Pike letošnje pomladi

Pike so idealne za v službo, ker delujejo klasično, a nikoli zastarelo.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Moda se pač vrača, kar ni nič novega, pa tudi najbrž ni novo dejstvo, da vsaka izmed nas išče vsaj kanček romantike. Ker je ni nikoli dovolj.

0 Delitev

Pike in pikice za izredno ženstven jesenski look

Velik vpliv imajo tokrat tudi vzorci, ki ideje črpajo od vsepovsod, od vesolja pa vse do domačih tapet oziroma pohištva. A tu so tudi večni printi, med katere zagotovo v prvo vrsto sodijo prav pike in pikice.

0 Delitev

Revival pik in karo vzorca

“Takšne obleke sem nosila v mladih letih!” je izjavila prejšnji teden moja mama, ko je prišla iz trgovino z novo, čudovito gingham obleko.

0 Delitev

Kako med seboj pomešati različne potiske

Moda nam v bistvu ponuja veliko mešanja, je pa prav gotovo ustvarila trend, ki omogoča vse, tudi največji kaos, če je barvna podlaga ista.

0 Delitev

Nekaj najlepših topov ta hip

Nove modne smernice so tu, česar smo se po dolgi in hladni sezoni razveselile že ob prvih sončnih dneh letošnje pomladi ter domačo omaro napolnile s tanjšimi, barvitimi kosi. Tudi tokrat so pomembni topi, ki jih ponovno spremljajo nežni materiali, intenzivne barve ter zanimivi kroji.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za marec

Sem za klasiko in eleganco, hkrati za dodatke, ki lahko v hipu spremenijo podobo; mnogo teh sem si ogledala na najnovejših tednih mode, kjer te prav poulična moda veliko nauči in poskrbi, da zaznaš najbolj inovativne trende.

0 Delitev