Oznaka: Swarovski

Modne bleščice tega tedna

Spomladanski meseci so s seboj prinesli nekatere najbolj romantične podobe tako na modni kot lepotni sceni, zahvala pa gre čudovitim barvnim paletam, lahkotnim materialom ter vzorcem, ki močno popestrijo naš vsakdan.

0 Delitev

Ponovno zažarela Swarovski zvezda božičnega drevesa

Letos je magična zvezda hiše Swarovski osvetlila božično drevo Rockefeller-jevega centra. Sestavlja jo kar 3 milijone kristalov, za Atelier Swarovski pa jo je posodobil njihov partner Daniel Libeskind.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Minuli teden je tokrat začuda minil precej mirno, vsaj ko je govora o modnih in lepotnih novostih. Bližajoče se poletje seveda vznemirja tudi mnoge znamke, kar dokazujejo številne kolekcije kopalk in vsega, kar pač pripada plaži.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Za nami je prvi spomladanski teden in dogajanje na modnem in lepotnem področju postaja vse bolj razigrano in zanimivo. Vedno znova so tu najnovejše reklamne kampanje tople sezone, kar nekaj novosti pa je tudi pri nazivih in posebnih sodelovanjih.

0 Delitev

Pravljično sodelovanje med znamkama Swarovski in Dolce & Gabbana

Tudi tokrat je znamka Swarovski dobila prav posebno mesto v sklopu tradicionalnega dunajskega plesa v operni dvorani, saj je svoje lesketajoče se kristale posula po tiari, ki jo je za to luksuzno prireditev oblikovala modna hiša Dolce & Gabbana.

0 Delitev

Nova kolekcija ročnih ur Swarovski

Znamka Swarovski je tokrat s čudovitimi kristali posula najnovejšo kolekcijo ročnih ur “Cosmic Rock Watch”, za katero je uporabila povsem novo, inovativno tehniko “Crystal Ultrafine Rocks”.

0 Delitev