Oznaka: volančki

Potrebujete le volančke in rokave

Ni kaj, topla sezona kar kliče po kosih, ki bi jih drugače težje nosile, pa tudi po dobri volji in občutku soli na koži.

0 Delitev

Romantične obleke te pomladi

Zdi se mi, da bodo te obleke čudovita rešitev za poletne dni, tudi v daljši različici in z velikimi volani, za pravi etno pridih, ki v topli sezoni nikoli ne škodi.

0 Delitev

Ljubke v mini krilu z volančki

Poletje bo ponovno napolnjeno tudi s trendi, ki so nam v resnici že zelo dobro poznani. Mednje se vsekakor uvrščajo prav volančki, torej detajl, brez katerega si vroče sezone v resnici sploh ne znamo predstavljati več.

0 Delitev

Priljubljeni volančki v zimskem času

Romantični in hkrati igrivi volančki so izredno lep modni detajl ne glede na letni čas. Eden izmed brezčasnih kosov so zagotovo srajce z volančki, ki popestrijo ta osnoven kos, ki preprosto ne sme manjkati v garderobnih omarah.

0 Delitev

Popularnost naborkov se nadaljuje tudi v jesen

Z lahkoto iz omare potegnemo kar nekaj spomladanskih srajc v beli ali svetlo modri barvi z rokavi in ovratniki okrašenimi z naborki. Gre namreč za odličen dnevni kos, ki ga je tudi zelo preprosto kombinirati, saj v številnih zgodbah deluje izredno ženstveno.

0 Delitev

Sedem kosov za pravi poletni stil

Ne vem, koliko stvari je v vaši garderobni omari, a v moji je kar veliko kosov in ugotavljam, da jih kupujem po istem sistemu ter tako, da pripadajo podobni družini.

0 Delitev

Trije detajli za poletno piko na i

Prav male podrobnosti so tiste, ki lahko izbrani look pripeljejo do popolnosti, ali pa ga žal povsem uničijo. Tudi to poletje ni prav nič drugačno, kvečjemu so prav tokrat detajli modni must have, ki ga ne gre spregledati.

0 Delitev

Stajling dneva: boho bluza in čipke

Čipkasto midi krilo sem tokrat kombinirala z nizkimi sandali. Vem, da bi bile pete druga pesem, a želela sem ohraniti podobo za vsak dan, ki ni niti malo zahtevna.

0 Delitev

Igrivi naborki od glave do peta

Prav slednji so opazni vsepovsod in če smo jih še do lanskega leta videvali zgolj pri topih in oblekah, so tokrat preplavili kar celotno žensko garderobo.

0 Delitev

Trend velikih rokavov: kako jih nosimo

Morda boste na začetku malo skeptične, a v resnici ne gre za zelo zahtevne kose: z lahkoto jih namreč kombinirate z jeansom ali elegantnimi hlačami, prav tako s kratkimi hlačami in krilom z visokim pasom.

0 Delitev

Lahkotni kosi za tople dni

Obožujem plastenje nežnih, lahkotnih materialov, kar deluje pravljično in mladostno, še posebej, kadar so zraven dodane tudi podrobnosti, kot na primer dolgi, zvončasti rokavi, gola ramena, pa visok rez pri krilu, obleki ali celo te mesece tako zelo modnih širokih hlačah.

0 Delitev

Dva modna detajla na kopalkah

Če so vas vsi najnovejši trendi nekoliko zmedli, naj vam predstavim dva detajla, na katera bodite pozorne pri nakupu novih kopalk.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Pošiljam vam veliko sonca, dobre energije in morda tudi kakšno dobro idejo za nove kopalke.

0 Delitev

Trije napotki za boljši stil ta hip

Za vas sem tokrat izbrala le tri napotke za boljši stil, ker vem, da obožujete hitro in enostavno, tako kot jaz.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Modni val romantike poskrbi, da smo lahko 100 % ženstvene tudi v povsem normalnih kavbojkah in s puloverjem z visokim ovratnikom, ki je seveda obogaten z naborki. Oh, ti naborki!

0 Delitev