Vedno modna jeans krila

Vroče poletje, ki nas je burno pozdravilo že kar takoj na začetku vroče sezone, od nas terja tudi temu prilagojene outfite. Slednji torej kar kličejo po lahkotnosti in nosljivosti, seveda pa se še najraje zatekamo k povsem mini dolžinam, ali pa po drugi strani tistim maksi, kjer so kroji super ohlapni in oversize, materiali pa prijetno tanki in plapolajoči. Pa vendar ni nujno, da se odpovemo prav vsem kosom, ki jih sicer morda še najraje oblečemo v prehodnih, celo zimskih mesecih. Med tovrstne sodijo tudi denim kosi, sploh jeans krila, ki ta trenutek seveda velevajo tiste tanjše primerke, pa vendar ostajajo modna tudi skozi poletno obdobje.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Že pomlad je zapovedala, da se tudi pri jeansu obračamo v preteklost, predvsem pa ideje črpamo iz preteklih devetdesetih. To pomeni, da super modna ostajajo mini krila iz modrega, pa tudi belega in črnega denima, sploh pa so dobra izbira za te dni tisti overall modeli, pod katerimi bo dovolj že crop top, ki vse bolj spominja na nedrček oziroma zgornji del kopalk. V kolikor smo že v malce zrelejših letih ali pa nam postava (natančneje naš trebušček) tega outfita pač ne dopušča, bo morda prava kombinacija tudi mini jeans krilo z zelo lahkotno bluzo z volančki in brez rokavov, povsem dovolj pa bo tudi tista večna izbira navadne, bele T majice ali srajce.

Pinterest

Poleg mini kril so skoraj uporabnejša tista midi dolžin, ki tokrat segajo kanček pod kolena, a jih večkrat krasi drzen prerez spredaj, z dodatkom gumbov ali brez. Tudi tu veljajo vse prej naštete kombinacije, za piko na i pa ne pozabimo na poletne elemente, kot sta slamnat klobuk in velika, platnena torba ter letošnje poletje tudi daddy oziroma tisti grobi sandali za lažji in stabilnejši korak. Če nam slednje resnično ne dišijo, pa vendar prisegamo na trende, potem se z jeans krilom čudovito dopolnjujejo tudi še vedno aktualne minimalistične petke, wedge sandali ali preproste špagarice.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.