Tako zelo elegantne slip obleke

To je zagotovo še eden tistih trendi kosov, ki smo jih pred leti potegnile iz preteklosti in jih v hipu postavile na prvo mesto poletnih oblek ter jih v samem vrhu ohranile vse do danes. Gre za kroj, ki sicer zelo spominja na kombinežo, sploh ko je v svileni oziroma satenasti različici (no, ja, včasih najbrž to tudi je), pa vendar ni nujno, da vedno izgleda kot intimen kos. Modne so namreč tudi potiskane, bombažne in lanene slip obleke, kjer se predvsem s pomočjo drobnih, tankih naramnic ohranja delikatnost in nežnost, a so daleč od videza spodnjega oblačila.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokratno poletje je torej znova polno teh čudovitih modelov, kjer se pogosto pojavljajo naramnice z dekorativnimi elementi, kot je recimo vozelj, včasih pa so naramnicam dodani še kristalčki za bolj večerni look. Med barvami je zaslediti ogromno črne in naravnih, nevtralnih tonov, zelo lepo pa na zagoreli koži zasijeta rumena in bronasta oziroma kar vsi metalni toni.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

In ker je to eno tistih oblačil tople sezone, ki je povsem dovolj že samo po sebi, zraven v resnici ne potrebuje veliko, morda zgolj tanko jopico za hladnejše večere ali celo klasično belo srajco, ki jo nosimo odpeto in s privihanimi rokavi za bolj dodelan, prefinjen look. Med obutvijo velja enako kot pri ostalih modelih oblek, torej v igri so grobi, a udobni sandali, tudi japonke, še vedno je ena najbolj sofisticiranih kombinacij tista z minimalističnimi petkami, povsem dovolj pa so za mnoge že tudi navadne bele superge.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.