Morda se ob vročih dneh še ne zdi, a kaj kmalu bomo prestopili prag jeseni ter z njo postopoma preuredili tudi naš vsakdanji look. Na vrsto bodo prišli vsi debelejši kosi in toplejša obutev, trendi pa se bodo seveda dotaknili tudi mnogih dodatkov. Med slednjimi vedno znova v ospredje potiskamo torbice in tudi tokratno novo sezono ne bo nič drugače. Na vrsto prihajajo cross body torbe, torej tiste, ki jih bomo zares nosile poveznjene preko trupa.

Pinterest

Gre za super uporabne, ravno prav velike modele torbic, ki jih tokrat bolj kot verižna držala krasijo debeli, še najraje usnjeni pasovi, ki se lepo prilegajo ramenom ter hkrati nudijo veliko udobnejši oprijem kot večina preostalih. Tovrstne torbice segajo nekje okoli popka, torej tik nad pasom ter so tudi zato izredno nosljive, praktične ter nam tako nudijo povsem proste roke.

Pinterest
Pinterest

Cross body torbice te jeseni bomo z veseljem nosile v družbi vsakdanjih, tudi poslovnih outfitov, predvsem tistih v stilu preteklih osemdesetih. Poveznimo jih torej preko blazerjev in kostimov, tudi preko jaken in trenčev, predvsem pa bomo IN, ko bomo združevale umirjene, nevtralne kose oblačil s torbicami intenzivnih barv, kot so zelena, pink, oranžna, tudi bela.

Komentiraj