Televizija, ki deluje kot umetniška slika

Kaj ko bi bila televizija tudi umetniška slika? Kaj ko bi jo radi gledali tudi takrat, ko je v resnici ugasnjena? Tehnologija noro teče naprej in tudi trendi na tem področju sledijo modi. Všeč mi je, ko se vse skupaj spoji in tako ugotovim, da imamo ljubitelji estetike veliko lepega okoli sebe in potem kar ugotovimo, da postane televizija modni dodatek! Juhu, to ni slaba novica.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Prejšnji teden sem si v Harvey Normanu v Ljubljani ogledala predstavitev zdaj že kultne televizije Samsung The Frame. Zanimalo me je zato, ker je ta televizija, postavljena v prostoru, nekaj povsem drugačnega. Čudovite barve. Izjemni kontrasti. Brezhibne podrobnosti. HDR 10+ tehnologija je tako napredna, da prizori preprosto oživijo, vi pa lahko vidite vse, kar si je zamislil režiser. Podrobnosti boste tako v najsvetlejših kot v najtemnejših prizorih doživeli, kot še nikoli doslej.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

S Frame TV-jem se lahko tudi pogovarjate. Bixby Voice pomočnik vam omogoča več kot le upravljanje Frame TV-ja. Vprašajte ga karkoli in pomagal vam bo. Ko pa si zaželite miru in ga ugasnete, se na njem prikaže slika, umetniška in noro znana ali preprosto vaša, v super visoki resoluciji, torej takšna, da dobesedno zaživi. Frame TV zdaj prvič deluje tudi z znamko Apple. Z vgrajeno AirPlay 2 funkcijo lahko vsebino Apple naprav pretakate ali delite na velikem zaslonu. Na svojem Frame TV-ju lahko preprosto predvajate videoposnetke, glasbo, fotografije in drugo vsebino s svojih naprav iPhone, iPad in Mac.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Saj vem, tehnologija je bila od nekdaj bolj moško področje, a rada bi dodala, da je upravljanje s televizijo res enostavno. V prostoru pa izgleda vrhunsko, saj je poleg vsega tudi zelo tanka, dejansko kot slika v okvirju. Skratka, mene je zelo navdušila.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.