Tiha eleganca prve dame Brigitte Macron

Pisati o njej je pravi izziv, tudi zato, ker je tokrat prvič! Ampak to seveda ne pomeni, da je nisem opazila, daleč od tega, sploh zdaj, ko je po krajši karanteni ponovno prišla med ljudi in si tokrat privščila zelo lep, črn plašček, ki bi ga vse z veseljem nosile. Brigitt Macron je prva dama Francije in hkrati ženska, ki je nedvomno zelo francoska, sploh v smislu stila in mile elegance. Všeč mi je, ker je vedno na svojem mestu in tako kot veliko žensk na njenem položaju, obožuje modo.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Brigitte je mojstrica male črne obleke in enobarvnih outfitov; v tem smislu je podobna Melanii, a gre za povsem drugačen tip ženske. Ni manekenske postave, čeprav je zelo vitka in nima hladne lepote, prej bi rekla, da je zelo ljudska, kar jo naredi eno izmed nas. Lansira trende, in ne le na področju oblek, temveč tudi na področju pričesk; ko se je postrigla na paž, je ta njena pričeska zelo hitro postala najbolj priljubljena med ženskami 50+. Dodala je tudi pramene, svetlejše na konicah in temnejše pri glavi, tako da vse skupaj izgleda bogato in voluminozno. Seveda drži, da mora imeti goste lase, a vseeno imam občutek, da je s to pričesko zadela v polno. Če temu dodamo še male, dizajnerske torbice in visoke pete, lahko samo rečemo, da Brigitte svojih let ne kaže.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Bela, črna in temno modra so njene najbolj pogoste izbire, a zanimivo, kako ni nikoli dolgočasna. Njena skrivnost so tudi skrbno izbrani salonarji s peto, vedno v sožitju z obleko, saj tako deluje še bolj elegantno. In super je, ker čevelj nadaljuje zgodbo, ki jo pripoveduje obleka, in to je res dobro; pri nas marsikdaj opažam, tudi v svetu politike, kulture ali show businessa, da ženske premalo pazijo na obutev in tukaj zelo grešijo. Dober čevelj je investicija in ne, črn salonar res ne gre povsod.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Osebno mi je zelo všeč, ko nosi kavbojke, saj prav te zelo lepo poudarijo njeno vitko postavo. No, noge so celo preveč vitke, a o tem je bilo že veliko debat, zato jo bom zdaj spustila. Ampak želela sem povedati, da ko si suveren in samozavesten ter verjameš, da imaš dober stil, potem te tudi kavbojke ne ustavijo in sploh kombinacija jeans + blazer deluje vrhunsko. Skratka: še ena prva dama, ki nam ponuja kar nekaj stilskih navdihov in s katero bi šla z veseljem na kavo, tudi zato, da mi potem pokaže, kaj vse se skriva v njeni garderobi!

 

 

 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.