Tista siva, ki nikoli ne razočara

Armani pravi, da bo barva naslednjega poletja. No, predvsem njegova barva. A saj veste, kako je s tem, ko kralj Giorgio nekaj pove, postane njegova beseda zelo hitro pravi diktat. Greige je pravzaprav odtenek, ki si ga je izmislil prav on, mešanica sive in bež, od koder prihaja tudi beseda. Dovolj svetel, da je čudovit s črno in dovolj srebrn, da je ravno prav sofisticiran. Skratka, barva za vse priložnosti in tudi za zdaj, ko prihajajo mrzli meseci. Siva je odlična alternativa črni ali temno modri in mislim, da zna navdušiti vsako žensko.

Armani poletje 2021
Armani poletje 2021
Armani poletje 2021
Armani poletje 2021
Armani poletje 2021
Armani poletje 2021

V teh mesecih si lahko omislimo kar nekaj kosov v tem odtenku: plašč, hlače, kostim, pletenino ali celo obleko, ki jo potem dopolnimo z daljšo pletenino. Četudi vam ni pri srcu srebrn nakit, je to barva, ki gre zelo lepo z zlato, torej lahko z dodatki zelo eksperimentirate. Tudi kamelja bo lepa ob greige odtenku, saj gre za sivo, ki ima v sebi nekaj rjave. Armani je to barvo uporabil tudi v preteklosti in seveda zadel v polno. V bistvu gre za kose, ki bi jih lahko nosile tudi danes.

Armani zima 1992
Armani poletje 1992
Armani zima 1990
Armani zima 1990

Nikar ne pozabite na karo vzorec v teh toplih, nežnih barvah, ker je resnično čudovit in pravi must have letošnje zime.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.