Top detajli, s katerimi boste to zimo zasijali

S prvimi hladnimi dnevi se spremenijo naš bioritem, navade, prioritete in tudi lepotne rutine, hladen zrak, veter, ogrevanje, močnejša hrana in vse manj gibanja na svežem zraku pa zagotovo vplivajo na naše zdravje, videz in tudi splošno počutje. Povsem normalno je, da smo torej v teh dneh malce melanholični, saj nismo izpostavljeni toliko soncu, morda nimamo toliko volje za določene običajne rutine ali pa se nam preprosto ne da urediti niti za večje dogodke, kaj šele za vsakodnevna srečanja in odhode v službo. Prav zato te dni pogosto razmišljamo o malenkostih, ki jih lahko brez težav vpeljemo v dnevno rutino in nam bodo pomagale, da se vsak dan počutimo dobro. V morju top detajlov smo uspele izločiti tistega enega, s katerim bi lahko zasijale to zimo, in to je nova Philips Lumea serije 9000. 

Philips Lumea serije 9000

Nega izvira od znotraj

S krajšanjem dni in zniževanjem temperatur v času, ko je sonca samo za vzorec, tudi naše telo počasi postaja zaspano, saj se tudi za nas začenja (poimenujmo to kar) mirnejše obdobje. V času, ko naš notranji bioritem pogosto ni usklajen z zunanjim, delo, stres in obveznosti ne čakajo, zaradi česar moramo tudi za običajne vsakodnevne aktivnosti porabiti veliko več energije kot sicer. Prav zato iščemo različne načine, da bi bile vedno videti sijoče in bleščeče. Uravnotežena prehrana, vitamini in redna vadba vam bodo pomagali, da se počutite bolje in ste tako tudi videti.

Naj vaša koža zasije

Vaši trenutki v kopalnici, ko se posvečate same sebi, so neprecenljivi, posebej v zimskih dneh, ko ne smemo pozabiti na nego las in kože. Ker bomo v naslednjem obdobju hitele na vse strani, da bi uspele izpolniti vse obveznosti, je pomembno, da se tudi v lastni koži počutimo samozavestno. Kadar je koža mehka, gladka in nerazdražena, tudi vi lažje zasijete ob vsaki priložnosti. 

Philips Lumea serije 9000

Revolucionarna Philips Lumea IPL serije 9000 s tehnologijo SenseIQ je najhitrejša in najučinkovitejša Philipsova naprava na trgu. Nova tehnologija SenseIQ prepozna potrebe vsake kože in jo neguje povsem prilagojeno, rezultat pa je mehka in negovana koža, kakršno si od nekdaj želite. Ponaša se s kar 450.000 pulzi svetlobe in se prilagodi vaši koži, zagotavlja po meri prilagojen tretma in hitro ter neboleče odstrani dlačice brez pordelosti in razdraženosti. Naprava je oblikovana tako, da se popolno prilega vsaki roki in je enostavna za uporabo. Izberite enega od štirih zaobljenih nastavkov, ki so prilagojeni prav vsakemu delu telesa. Ko Lumea prepozna vašo kožo, se prilagodi samo njej in učinkovito odstrani vaše dlačice. Pred tretmajem preprosto z britvico odstranite dlačice s predela, ki ga želite obdelati.

Enostavna uporaba v samo štirih korakih

1. korak

Dlačice odstranite z britjem, epilacijo ali depilacijo z voskom.

2. korak

Izberite ustrezno nastavitev za svoj odtenek kože s pomočjo senzorja SmartSkin.

3. korak

Držite Lumeo pod kotom 90 stopinj in pritisnite za svetlobne impulze.

4. korak

Začnite Lumeo premikati čez predel, ki ga želite obdelati, s pritisnjenim gumbom za svetlobne impulze ali pritiskanjem gumba po potrebi.

Svojo napravo Lumea poiščite tukaj in pozabite to zimo na še eno skrb.

Philips Lumea serije 9000

Nasmeh, druženje … in malo bleščic  

Če je nasmeh na obrazu iskren, z njim prav vsakdo zasije. V času, ko bodo druženja v ožjem krogu naše družine in prijateljev vse pogostejša, lahko poskrbimo za to, da se bomo iskreno nasmejali vsakič, ko si bomo tega zaželeli. Namenite pozornost najbližjim, saj so prazniki namenjeni prav temu, da nas opomnijo, kako srečni moramo biti, da imamo drug drugega. Kar zadeva druženje in pomembne dogodke – kapljica najljubšega parfuma in ščepec bleščic lahko dosežeta veliko. Pripravljeni ste, da zasijete.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.