Gareth Williams je kot vihar, poln energije, znanja in angleške karizme. Ima čudovite modre oči in, jasno, urejeno pričesko, ko pa govori o znamki Moroccanoil, dobi kar zvezdice v očeh. Meni je jasno zakaj: gre za odlično zgodbo o uspehu in produkte, ki poskrbijo za neverjetno spremembo las. Ker jih že nekaj časa pridno uporabljam, vem, kako so dragoceni in učinkoviti, resnično jih ne bi zamenjala. Garateh je glavni za barve pri znamki Moroccanoil in hkrati človek, ki je te dni v Slovenijo prinesel ogromno znanja na področju las: prav lepo je bilo biti v njegovi družbi in, jasno, poklepetati.

Gareth Williams za Moroccanoil
Vir: Moroccanoil

Na kateri poklicni dosežek si najbolj ponosen?

To je kar težko vprašanje! Tako sem srečen, da imam kariero, o kateri sem lahko samo sanjal. Najbolj čudovito se imam takrat, ko potujem po svetu in srečujem frizerje iz številnih različnih držav, zato vedno odkrijem kakšen nov kraj, ki ga še nisem poznal. V meni je zelo živ spomin, ko sem bil star le 16 let in snemal v New Yorku kampanjo za barvanje las: mladi Gareth si nikoli ne bi predstavljal, da bo nekoč imel lastno platformo za deljenje svojih tehnik in da bi ga kariera vodila povsod po svetu! Ampak to je lepota lasne industrije, vse je možno.

Kako bi te s tremi besedami ​​opisali tvoji sodelavci?

Poseben, zabaven in predan.

Kako bi te vaše stranke opisale s tremi besedami?

Nadarjeni, z znanjem in dragi!

Foto: Zen

Katere so glavne napake žensk pri negi las?

Pustijo, da se njihovi lasje posušijo naravno. Lasje so bolj ranljivi, ko so mokri, zaradi česar so bolj izpostavljeni poškodbam, zato si nadenite toplotno zaščito in jih posušite s fenom.

Kateri izdelek Moroccanoil je najboljši in ga moramo nujno imeti?

Ojoj, to je res super težko vprašanje! Oljni tretma Moroccanoil je prav gotovo ikona med produkti, vendar osebno obožujem produkt Dry Texture! To je popoln izdelek za v torbico, ko se vam zdi, da morate dvigniti lase in pridobiti več volumna! Je vrhunski in deluje neverjetno dobro, hitro in učinkovito.

Povejmo še nekaj o novih barvah Moroccanoil. Zakaj so tako drugačne od ostalih na trgu?

Imajo povsem drugačno, pravo tehnologijo. Barvna paleta Moroccanoil vsebuje tehnologijo za nego, kot sta Proargine in Argan I.D, kar resnično pomeni, da so lasje boljši in lepši takrat, ko nanesemo barvo, in to je nekaj povsem novega, revolucionarnega. Argan ID išče negativno nabite lase (torej poškodovane predele) in zdravi lasna vlakna. Všeč mi je tudi, da je arganova tehnologija prisotna v našem celotnem sistemu za nego las, tako da resnično ustvarjamo celostno zaščito na naših laseh.

Moroccanoil
Najboljši Moroccanoil produkt: Dry Texture Spray

Katera je največja lekcija, ki si se je naučil kot profesionalec?

Da verjamem vase!! Vedno sem veliko dvomil vase in bil prepričan, da nisem dovolj dober, kar je zagotovo zameglilo mojo ustvarjalnost in mi preprečilo, da bi izkoristil svoj polni potencial. Želel bi si, da bi imel toliko zaupanja, da bi verjel vase že prej – hvaležen sem, da sem to zdaj spoznal.

Kateri del tvojega dela ti je najbolj všeč?

Mislim, da je to kar biti z ljudmi! Rad sem dajalec energije! Ne glede na to, ali gre zato, da nekomu pomagam, ko se denimo počuti malo potrt, ali mu omogočim, da se počuti dobro globoko v sebi, plus ima čudovito močne in zdrave lase!

Komentiraj