Top poletna modna lista fashionistk

Majsko vreme nas bolj spominja na aprilsko, a gre kmalu h koncu in za ovinkom nas že čaka poletje. Sanje o ohlapnih krojih in lahkotnih materialih bodo kmalu postale resničnost, fashionistke po vsem svetu pa že delijo, kaj so tisti must have kosi, ki ne smejo manjkati (seveda po njihovem mnenju). To leto je leto oblek in pravila pri izbiri teh skorajda ni. Med dolžinami lahko izbiramo med mini, midi ali maxi, zelo zanimive pa so tudi na primer asimetrične, ki imajo spredaj krajši rob kot zadaj. Kraljica je modra barva, a prava paša za oči so še v drugih odtenkih, od zelene, rumene, rdeče pa vse do pink ter oranžne. Med kroji je v ospredju minimalizem, stavite na slip obleko, ki pravzaprav nikoli ne gre iz mode.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Oprijete, skinny hlače so zamenjale široke, od jeans pa vse do bombažnih ter lanenih. Privoščite si takšne v svetli barvi, kot je bež ali siva, saj jih boste lahko nosile na sto in en način. Med topi je zaželena preprosta T majica, fashionistke posegajo po vintage modelih, ki izgledajo, kot bi si jih izposodile v maminih ali očetovih omarah. Te so lahko nekoliko bolj oversized, a pri stiliranju imejte v mislih, da bo lepo poudarjen pas in si majico lahko zataknete v hlače ter po potrebi uporabite tudi usnjen pas.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Na področju modnih dodatkov prevladuje retro pridih. Posezite po majhnih torbicah v različnih barvah ali pa si celo omislite takšno, ki bo imela vzorčke kače. Med obutvijo prevladujejo sandali, ki so izredno udobni, v slogu Birkesntock, med visokimi petami pa so zaželeni minimalistični modeli v beli in črni barvi. Za piko na i pa izberite kvadratna sončna očala, točno ta so statement kos fashionistk.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.