Topi, ki lepo poudarijo dekolte

Spomladanska moda nas je presenetila z veliko novostmi in trendi, ki bodo popestrili našo vsakodnevno izbiro. Med must have kose spadajo različni topi, ki lepo poudarijo ženske atribute, med drugim tudi deklote. To pa še ne pomeni, da je ta neokusno razgaljen, saj  pokaže ravno dovolj razgaljene kože. Rokavi so lahko v veliko primerih dolgi, zanimivi so tudi kroji z balonastimi rokavi, ki dodajo tisti zanimiv x faktor. Med zaželenimi modnimi detajli pa so tudi gumbki, različnih velikosti in barv. Kanček romantike pa dodajo naborki in čipka ter potisk, ki doda tisto igrivo noto. Od pikic, rožic, živalskega vzorčka pa seveda enobarvni potisk, med katerimi brez dvoma kraljuje bela, ki je ena najbolj vsestranskih odtenkov, ki jo lahko skombiniramo na sto in en način.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Tovrstne tope lahko skombiniramo z različnimi oblačili. Za vsak dan zagotovo prevladuje urban jeans, to sezono bodo modni tudi bolj vintage kroji, ki pristajajo takšnemu topu. Modne navdušenke pa boste top obekle s širokimi hlačami, kot so na primer na zvonec, ki bodo poskrbele za ravno prav drame. Vse, ki obožujete krila, pa lahko posežete po temu. V igri so daljši maxi in midi modeli, če je top enobarven, si brez skrbi privoščite krilo na vzorčke. Svoj dekolte pa lahko še dodatno poudarite z različnimi ogrlicami od choker modela, ki ne gre v pozabo, do daljših ogrlic. Tudi plastenje nakita je še vedno zelo IN, torej si omislite različne minimalistične verižice različnih dolžin v zlati ali srebrni barvi in jih nosite skupaj. Lahko pa pustite, da je izrez na topu v centru pozornosti in med nakitom izberete manjše uhane, ki pašejo na speto ali pa krajšo pričesko.

vir: Khaite
vir: & Other Stories
vir: H&M

vir: Missguided
vir: Select Fashion
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.