Topli toni, krajše pričeske in pentlje

Prihajajoča jesen prinaša veliko novosti in tukaj je vpogled v najnovejše trende na področju pričesk, morda pa vas že sedaj katera inspirira za obisk frizerja. Mrzle tone las so zamenjali, topli in prameni oziroma balayage tehnika je še vedno ena izmed najbolj zaželenih, če si nočete povsem pobarvati las. Strokovnjaki na tem področju svetujejo, da se poigrate s karamelnimi niansami, ki pridejo lepo do izraza na temnolaskah. Zvezdnice, kot sta Gigi Hadid in Phoebe Dynevor, navdušujejo z oranžnimi lasmi in fashionistke jim sledijo. Napovedi so, da bo ravno ta topel odtenek najbolj In v prihajajoči mrzli sezoni.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Med oblikami pa prevladuje mullet, ki jo že dobro poznamo, saj pride in gre in mode. Stopničasto postriženi lasje in franže so tako postali IT pričeska, pevka Miley Cyrus je ena izmed zvezdnic, ki navdušujejo. Paž je prav tako še vedno tu, ta je nekoliko daljši in postrižen v isti dolžini. Velik plus paža je to, da je dovolj dolg, da lahko nosimo tudi spete lase ali pa sproščene ravne ali skodrane.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Med dodatki las je pentlja tista, ki bo dodala kanček ženstvenosti videzu. Izberite takšno, ki bo najlepše poudarila barvo las, svetlolaske posezite po črni v žametu ali svili, temnolaske pa po svetlejših odtenkih, tukaj pridejo v poštev tudi pasteli. Lase bomo spele v razgibano figo, ki si jo bomo zavezale tik nad tilnikom. To pa bomo popestrile z elastiko ali prej omenjeno pentljo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.