Total black še vedno z nami

Če je res, da total black vedno poskrbi za prefinjene in izčiščene kombinacije (ni naključje, da je to najljubša modna uniforma), je prav tako res, da obstaja tveganje, da pademo v banalen stil, ki prav zaradi uporabe črne nima nič izvirnega. Zelo veliko, ko se oblačimo v črno od glave do pet. Že videzi modnih navdušencev na ulicah New Yorka med tednom mode so bili v tem slogu, kot dokaz, da ta ne-barva resnično dopušča neskončne možnosti oblikovanja. Od male črne obleke do klasičnega kostima, od kombinezona do pencil krila, vse je možno in vse deluje zelo elegantno.

Tudi letos jeseni si lahko privoščimo črno in ne bomo zgrešile, kar pa gotovo drži, je, da imamo v garderobi že kar nekaj kosov v črni barvi, ki lahko dobijo novo življenje tudi s pomočjo drugačnih dodatkov. Osebno sem vedno za bleščeče čevlje, broško, drugačen ali večji kos nakita, ki črni barvi podari, tudi čez dan, veliko več glamurja. Čeprav osebno črne prav veliko ne nosim, vem, da je ključna za dober stil. Pri srcu mi je midi obleka, prav tako kostim moškega kroja, ki ga sicer ne bom nosila s črno bluzo, temveč z belo, da ga vsaj malo razbremenim. Vsekakor so črni kosi večni in jih lahko vedno nosimo, tudi poleti.

Nikar torej ne pozabimo na črno, ki je ključna za žensko eleganco.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.