Trendi prisegajo na retro denim

Izredno muhasto aprilsko vreme nam nekako ne dovoli, da bi se v celoti lahko prepustile lepotam spomladanske mode, pa vendar so modne hiše tudi letos predlagale kar nekaj takšnih kosov, ki se odlično obnesejo tako v hladnejših kot toplejših dneh prehodne sezone. Znova se predajamo retro stilu, ki je te mesece dodobra zadel tudi denim spekter, kar pomeni, da so v domači garderobi skoraj obvezni kosi, kot recimo široke kavbojke z visokim pasom, jeans srajce in jakne, pa tudi tovrstne kratke hlače vseh dolžin in celo kombinezoni.

Vir: Pinterest
Vir: Zimmermann Denim pomlad 2021
Vir: Zimmermann Denim pomlad 2021
Vir: Zimmermann Denim pomlad 2021

Predvsem bomo v polno zadele z denim kosi, ki so nekoliko ohlapnejši ter posledično tudi nosljivejši, ki se pogosto ponašajo z zvončastim krojem, poudarjenimi zaključki in ovratniki, opaznimi šivi, napihnjenimi rokavi ter velikimi, uporabnimi žepi tako pri zgornjih kot spodnjih delih. Izredno zaželene so kombinacije, ki nekoliko grob, retro stil ublažijo ter poskrbijo za uravnotežen look. Več kot odlične so ob tem razkošne, prefinjene bluze, kvalitetne pletenine svetlih tonov ter ženstvena obutev, kot na primer mules petke, gležnjarji ali zgolj minimalistični sandali.

Vir: Zimmermann Denim pomlad 2021
Vir: Zimmermann Denim pomlad 2021
Vir: Zimmermann Denim pomlad 2021
Vir: Zimmermann Denim pomlad 2021

Skoraj obvezen je tudi v tem primeru usnjen pas, ki kljub širokim krojem skrbi, da so linije dodelane in da je naša podoba kar se da elegantna. Med dodatki ne pozabimo še na prefinjene svilene rute in praktične, prav tako retro navdihnjene torbice (sploh v rjavi), medtem ko bo svoje to pomlad prispeval tudi drzen, masiven nakit, ki nekako te tedne že izpodriva sicer vedno popularno plastenje minimalističnih verižic in prstanov. Za piko na i torej to pomlad retro jeansu dodajmo še debelo, zlato ali srebrno verižico (ali bolje rečeno kar verigo), morda ujemajočo se zapestnico, uhane ali statement prstan, seveda pa ne pozabimo še na retro oblikovana sončna očala.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.