Tri kombinacije, primerne za vsak dan hladne sezone

Nekoč je zimsko obdobje morda veljalo za precej dolgočasno, sploh z vidika modnega sveta, a zadnja leta temu še zdaleč ni tako. Zimski meseci včasih postanejo celo zanimivejši od jesenskih, zahvala pa gre tako barvnemu naboru kot tudi krojem in stilski paleti, ki iz sezone v sezono postaja bogatejša. Kljub temu pa se vsaki izmed nas kdaj pa kdaj zgodi, da stoji pred garderobno omaro in preprosto ne ve, kaj iz nje potegniti tisti dan. Tu so torej tri kombinacije, s katerimi bomo vsakokrat na varnem, torej s katerimi bomo delovale modno in urejeno na vsakem koraku.

Kombinezon in puli – trend, ki je to leto prevzel vse, a v resnici ga mnoge nosimo že od nekdaj. Res je, da so kombinezoni nekoliko zahtevnejši kos, sploh v hladnih temperaturah, pa vendar ravno slednji delujejo super elegantno in kul, sploh takrat, ko jim dodamo še tanjši puli in odštekane gležnjarje oziroma škornje.

Pinterest
Pinterest

Žametne hlače in beli gležnjarji – so look, ki popolnoma diši po retro stilu in se zato tudi tokrat uvršča v sam vrh popularnih zimskih kombinacij. Hlače iz rebrastega žameta naj vsebujejo visok pas in nekoliko širše hlačnice, lahko tudi na zvonec, medtem ko so lahko beli gležnjarji obarvani povsem kavbojsko ali punk.

Pinterest
Pinterest

Midi krilo in pletenine – ena tistih kombinacij, brez katere ni zimske ženstvenosti. Super je tudi zato, ker lahko zraven nosimo celo obutev z nizko peto, hkrati pa tudi zato, ker nas v tem stajlingu ne bo zeblo, zahvaljujoč oversize puloverjem in pulijem, dolgim jopam, dolgim plaščem in debelim najlonkam ter visokim škornjem.

Pinterest
Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.