Tri super kombinacije za ženske z oblinami

Iskreno vam povem, da so mi všeč vse ženske in všeč mi je povsem njihova energija. Občudujem različna telesa, starosti in karakterje in vedno se mi zdi, da je v vsaki izmed nas nekaj lepega. Življenje me je naučilo, da v kolikor v osebi ne najdem iskrice, ki mi je pri srcu, to še ne pomeni, da je ni. In da, vsaka ima svojo zgodbo in svoje svetle ali temne trenutke, a jaz srčno upam, da je vedno ogromno lepih in zelo malo slabih. Ženske z oblinami so v zadnjih časih postale zelo popularne, kar se mi zdi prav, tudi v smislu, da jim moda posveča več pozornosti in s tem dokazuje, da smo lepe dejansko vse. Telo je zame samo oklep, ki pa čuva dušo in prav je, da se osredotočimo nanjo, telo pa negujemo toliko, kot se da, a se z odvečnimi kilogrami in napakami preveč ne obremenjujmo. Danes sem našla tri čudovite outfite za te dni, ki so mišljeni prav za ženske z oblinami.

Cvetlična obleka

Dejansko je must have in hkrati trend, ki ga bomo gledale tudi jeseni. Zdaj so rože na svetli podlagi, kasneje bodo na temni, a vedno je tako, da vse cveti. Midi različica in nekaj volančkov sestavljajo kroj, ki je čudovit na vseh ženskah, tudi na tistih z oblinami. Ključne so pete, da bo noga vitkejša in daljša, kar je pri midi dolžini zelo pomembno.

Vir: Missesviolet

Prepasana obleka in daljša pletenina

Dober trik za tiste, ki imajo močne boke in večje zadnjice. Ta igra volumnov poskrbi za lepšo postavo in telesu podari simetrijo. Igrajte se s pasom, ki je lahko tanjši ali širši, kontrastne barve bodo prav gotovo poskrbele za dober stil. In še pomemben podatek glede barve: če se boste poigrale z enobarvnimi kosi, boste tudi izgledale elegantnejše.

Vir: Missesviolet

Temno spodaj in svetlo zgoraj

S temnimi hlačami izgledajo noge vitkejše, a da ne bo pomote, ni nujno, da so enobarvne. Spet so tukaj rože, odlična odločitev, lahko bi bile tudi pike. Zgornji del pa ostaja svetlejši in svež, tako da obrazu podarimo malo več svetlobe in mladosti (to pride vedno prav, mar ne?). Pomembni so tudi dodatki: nude čevlji podaljšajo nogo in dobro je, če je torbica manjša!

Vir: Missesviolet

In nikar ne pozabite: uživajte življenje.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Zdravo, g.Lorella.Prosila bi vas za nasvet. Sem rdečelaska(barvana) in katero koli šminko uporabim, sem z odtenkom nezadovoljna, ne znam si jo izbrati, oziroma kakšnen odtenek, oziroma barvo bi imela ! Mi lahko svetujete, oči si ne mažem, imam pa rada šminko. Če boste utegnila odgovoriti, bom zelo vesela. Hvala lepa.

    1. Draga Irena, hvala za poslano. Ja, rdeča barva je zelo zahtevna in vam zato svetujem, da ne stavite na odtenek šminke, ki spominja na lase, ker ga boste zelo težko zadeli. Izberite torej temno rdečo, nude, nikar šminko z roza ali oranžnim odtenkom. Kar zadeva nude pa imate res široko paleto, od temno rjave do svetle, odvisno tudi od vaše polti. Maham in vse dobro!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.