Trije pleteni kosi za modnost zdaj in poleti

V tako muhasto hladnem vremenu so ravno pleteni kosi verjetno še kako dobrodošla modna pridobitev, pa vendar ne ostanimo pri tistih debelih, zimskih primerkih, temveč se raje posvetimo tistim lahkotnejšim, ki so pravzaprav namenjeni prehodni, celo poletni sezoni. Ob tem ni nujno, da izbiramo le mini modele, temveč so dobrodošli tudi daljši, včasih pa kar oversize ali vsaj zelo ohlapni, seveda odvisno od posameznega kosa. Da bomo kar se da v koraku s trendi, predlagam, da se osredotočimo na nevtralne tone, tudi klasike, sploh belo in sivo, IN pa seveda ostajajo tudi pasteli, sploh v pink, zeleni in modri.

Free People

Kratke hlače

Prav v pleteni različici so nas navdušile že pred nekaj sezonami, a vse kaže, da jih bomo kar pogosto videvale tudi to poletje. Delujejo zelo casual in udobno, zato jih tako tudi uporabljajmo in kombinirajmo. Mnoge jih nosijo v družbi bazičnih T majic ali slip topov, tudi crop topov, zaradi svoje vsestranskosti pa se lepo obnesejo tudi v posameznih ekstremih – poleti na plaži s kopalkami in spomladi, ali še raje v jeseni s pulijem, trenčem in škornji.

Free People

Top

Tudi letos prihaja v različnih modelih, prav pleteni pa zelo ženstveno in mladostno delujejo v obliki krajših, crop podobi ali celo v kroju, ki spominja na nedrček, medtem ko veliko pozornosti znova vzbujajo slip modeli. Super izgledajo v kombinaciji z ostalimi retro kosi, še posebej s širokimi kavbojkami in špagaricami.

Free People

Lahka jopica

Torej tista čisto tanka, skoraj prosojna, na gumbke in krojena do pasu. Gre za kos, ki bo prav ta hip dobro dopolnjeval tudi zgoraj omenjen pleten top, tokrat pa si lahko takšno jopico privoščimo tudi povsem samostojno, medtem ko bo v nadaljevanju vroče sezone ostala ravno pravšnja tudi za poletne večere.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.