Tudi kratke obleke znajo biti zanimive

In v letošnji jeseni jih je kar nekaj, najbrž zato, ker slavimo pletenine, zato so prav pletene obleke tiste, ki še najbolj pridejo do izraza. Niso pa edine. Tukaj so modeli, ki močno spominjajo na 60. leta, nekateri imajo visok ovratnik in izgledajo kot dobro podaljšan puli, ki ga nosimo denimo s pasom. Lahko se odločite tudi za lahkoten in nekoliko bolj frfotav model, ki bo čudovit z debelejšimi nogavicami.

Kratke obleke so primerne za ženske, ki niso zelo visoke, saj optično podaljšajo noge. Nosimo jih s petami, ko si želimo nekaj posebnega, sicer so čudovite tudi s škornji, mokasini, balerinkami. Morda je najboljša izbira ta hip rjava obleka, pletena ali gladka, ki jo bomo kasneje kombinirale s črnimi, mat nogavicami in obule denimo bulerje ali gležnjarje. Te kombinacije so ne le všečne, temveč tudi zelo praktične. Mini obleke imajo seveda različne dolžine in ni nujno, da so izredno kratke, je pa dobro, da jih nosimo s pravimi nogavicami, ker jim tako damo še večji pomen.

In nikar ne pozabite na pas, ta je ključnega pomena, če je obleka gladko in mehko padajoča.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.