Tudi kratke poročne obleke so zanimiv trend

Sicer bi osebno vedno izbrala dolgo, a moram priznati, da so tudi kratke poročne obleke zelo zanimive in sveže. Najbolj pri srcu so mi modeli, ki ohranjajo dolžino, hkrati pokažejo noge, vsaj v sprednjem delu, zato gre za obleke, ki so po svoje zelo seksi in originalne. Komu so namenjene? Ženskam, ki imajo lepe noge! O starosti ne bi govorila, ker je le številka, dejstvo je, da se mora nevesta v svoji poročni obleki dobro počutiti, hkrati tudi izbrati model, ki bo zanimiv za ženina.

Kratka poročna obleka je lahko tudi izbira v smislu druge obleke, da se nevesta preobleče takrat, ko bo jedla večerjo ali kosilo, se zabavala s prijatelji in plesala dolgo v noč. Če je druga obleka dovolj enostavna, je tako, da jo bomo lahko imele še za kakšno priložnost, morda z drugimi dodatki; marsikdaj je dovolj, da zamenjamo pete za nizke sandale in je rezultat popolnoma drugačen. Kratke poročne obleke so lahko le iz satena, gladke in zelo minimalistične, lahko so tudi čipkaste in super kratke ali v midi dolžini: ta je zelo priljubljena tudi pri ženskah, ki se kasneje poročijo, morda ne prvič, in imajo željo imeti obleko, ki je nekoliko bolj enostavna, brez vlečke in tudi uporabna.

Kot vidite lahko tudi na tem področju precej eksperimentiramo in te kratke poročne obleke sploh niso slabe!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.