Udobne in lahkotne, ko smo doma

Priznam, da nisem največja ljubiteljica trenirk, ampak ko sem doma, mi je le všeč, da sem udobno oblečena. Trenutno imam najraje pletene kose, mehke in svetle, imam celo serijo kompletov, ki me prijetno grejejo in so hkrati lepi! Juhu, končno nekaj pametnega za takrat, ko sem doma. 🙂 Sicer je tako, da nam danes veliko znamk ponuja lepe komplete, ki si jih lahko omislimo za spanje, gledanje televizije in tudi za sprehajanje psa. Glavnega pomena so mehki, udobni in če se le da naravni materiali in nekoliko večje oblike, zato, da nas razne elastike ali oprijeti materiali ne stiskajo.

Oysho

Tudi velur zna biti dobra, zanimiva in modna odločitev, pa karo vzorec, ki je nekoliko primernejši za pižame, a v kolikor ga razbijemo postane lepa rešitev tudi za modo doma. Med znamkami, ki imajo bogato izbiro kosov za dom, je tudi španska Oysho. Spomladanske kolekcije razkrivajo najudobnejše in najlepše svilene modele, poletne pa poudarjajo lahke komplete ter nežne in plapolajoče spalne srajce. Jesen in zima prav tako ne razočarata. Za hladne dni, ki so pred nami, je Oysho pripravil nove modele, v katerih bomo želele preživeti vsak prosti trenutek. Kolekcija pižam za jesenske in zimske dni prinaša prijetno zgodbo skozi tople in udobne komplete. Med najboljšimi modeli izstopajo prikupne kariraste pižame v najlepših jesenskih barvah. Poleg njih je Oysho pripravil še nekaj novih prijetnih favoritov – pižame iz zelo mehkega rebrastega materiala in toplega velurja, ki ga krasi tudi rebrasta tekstura.

Oysho

Ker je udobje doma ključnega pomena, a v kolikor ga začinimo s prijetno, ženstveno noto, toliko bolje!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.