Umirjeni jesenski toni tudi med nohti

Še malo in naš look bo v celoti prešel od razgaljeno poletnega v jesensko odetega, zamenjali pa se ne bodo zgolj materiali, temveč bodo svoje tone spremenile tudi barve. Slednje ne velja le za modno, ampak tudi za lepotno področje, kjer vedno znova veliko pozornosti namenimo ravno nohtom. Prihajajo torej umirjeni toni, kot smo jih pač vajene prav vsako jesen.

Pinterest
Pinterest

Seveda ne gre brez dveh glavnih akterjev – rdeče in rjave. Pravzaprav so idealne ravno mešanice ene in druge, kjer je razpon odtenkov kot naročen za naslednje mesece. Manikire bodo v prihodnje močno naklonjene eleganci in prefinjenosti, roke pa bodo zato delovale zelo ženstveno, tudi zrelo. Bolj kot super dolge, drzne bodo konice nekoliko krajše in zaobljene, kar bo ponudilo odlično podlago za skoraj vse zapovedane trende.

Pinterest
Pinterest

To jesen torej znova stavimo na lake za nohte v odtenkih čokoladno, lešnik ali oreh rjave, privoščimo si češnjevo ali skoraj črno rdeče, seveda pa se kar nekaj mehkejših odtenkov najde tudi za vse ljubiteljice kanček svetlejših tonov. 

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.