Uporabni kompleti za telovadbo in prosti čas

Ni kaj, tudi na tem področju imamo modne smernice in so prav gotovo zelo zanimive. Sama se rada poigram s kompleti, ki jih nosim za telovadbo, in skozi čas sem ugotovila, da vsi niso enako udobni ter enako dobri, sploh takrat, ko se zelo potiš. Pomemben je seveda material in hkrati tudi kroj; priznajmo si, da so se v zadnjih letih tovrstni kompleti zelo spremenili, saj smo ženske ugotovile, da v kolikor smo kar se da dobro oblečene, postane tudi telovadba prijetnejša. Najbrž gre za podobo, ki jo zagledamo v ogledalu, a dejstvo je, da dober komplet naredi svoje in marsikdaj celo poskrbi, da smo bolj motivirane.

Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango

Kako izbrati?

Komplete izberemo predvsem na podlagi svoje aktivnosti. Če denimo joga zahteva bombaž, ima tek čisto druga pravila. Če telovadite na mehki preprogi, imate lahko tudi kratke hlače, če pa ste na trdnem potem je bolje, da so dolge. Barve so vedno dobrodošle, čeprav so najbolj sofisicirani kompleti enobarvni in ne preveč kričeči. Nekako tako, kot bi lahko spodnji del nosile tudi z dolgo pletenino. Kar je dobro.

Kaj izbrati?

Bombaž ali elastan, včasih tudi oboje. Predvsem izberite pravo številko in spodnji del mora nujno biti z visokim pasom. To je kar pogoj za to, da se boste dobro počutile in bo telovadba uspešna. Imejte v mislih, da morate biti udobno nameščene, saj že telovadba zahteva napor in nima smisla, da se dodatno ukvarjate s topom, ki je prekratek, ali hlačami, ki lezejo dol. Običajno imajo športni kompleti kar pravo številko, če torej nosite M, potem bo tudi komplet M popolnoma prav.

Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango

Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango

Vsi kompleti ali kosi, ki jih uporabljate za telovadbo, morajo biti dovolj enostavni zato, da jih vržete v stroj. Ker se bo to pogosto dogajalo, potem raje ne stavite na aplikacije, kovice, bleščice ali podobno, saj gre običajno za dodatke, ki zahtevajo tudi posebno nego.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.