V modi močni kosi nakita

Od zbiranja delikatnih verižic, uhanov in prstanov se ne bomo verjetno nikoli zares poslovile, saj plastenje teh nekako deluje super ženstveno in zelo elegantno, pa vendar trendi to zimo, pa tudi v nadaljevanju pomladi nekako narekujejo svojo pot. Kar pomeni, da v sam vrh stopajo nekoliko močnejši, drznejši, lahko bi rekli tudi agresivnejši kosi nakita, ki ga lahko opazimo že na daleč. In če smo slednjega morda že vajene pri dodatkih za lase in pri velikih uhanih, potem je zdaj čas, da ta trend posvojimo tudi pri verižicah in prstanih. Gre za kose, ki jih pogosto sestavljajo debele verige, pečati in raznorazni obeski, znaki in predmeti za srečo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pravzaprav bi lahko rekli, da je tudi takšen nakit nekako našel svoje mesto pri trenutnih modnih smernicah, sploh ko je govora o obilnih pleteninah, nevtralnih tonih in raznoraznih potiskih. Super se na primer kombinira z blazerji in kostimi, zares IN bomo takrat, ko takšen nakit kombiniramo s kombinezoni in usnjenimi hlačami, zgrešiti pa ne moremo niti takrat, ko nas vodi retro stil. Nekoliko več pozornosti v tem primeru namenimo združevanju in plastenju, kar pomeni, da je lahko kaj hitro vsega preveč. Predlagam, da ob tem ne posegamo po pretirano dekoriranih kosih nakita, torej izpustimo kristale, perle in podobno, ter se držimo bazičnega.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Torej že povsem preprosta, poudarjena veriga v zlati ali debel, razkošen prstan bosta dovolj, da ustvarita zanimiv zimski look s še tako navadnimi kosi, kot so kavbojke in puli ali celo trenirka, suknjič in superge.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.