Večno modna kombinacija tople sezone

Vroče poletje je tokrat pokazalo svoje zobe ter nam postreglo z resnično visokimi temperaturami, zato se ta hip vse vrti zgolj okoli mini oblačil, počitka in osvežilnih pijač. Pred nami je še več tednov tople sezone, verjetno bo tudi jesen, kot zadnjih nekaj let, povsem podobna poletnemu času, zato so vsaj še za naslednja dva meseca na dnevnem meniju vsi tisti trendi, ki prinašajo kratke in lahke kose ter kar se da prijetne kombinacije. Ena izmed njih je nedvomno tudi duo kratkih hlač in super lahke, včasih kar prosojne srajce, kar že na prvi pogled deluje izredno prefinjeno in ženstveno, ne glede na starost.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so znova srajce in kratke hlače v povsem naravnih, nevtralnih tonih, sploh v peščeno rjavi in bež, nude in beli, hkrati pa ne gre zanemariti niti tiste klasične, nežne in svetle modrine. Seveda gre ob tem poudariti, da prav zaradi vročine stavimo na ohlapne, celo oversize modele v bombažu ali lanu, ki zagotavljajo, da kljub morda dolgim rokavom ostajamo zračni in hkrati zaščiteni pred sončnimi žarki. Srajco, kot že večkrat omenjeno, nosimo napol ali v celoti odpeto (pod njo si lahko nadenemo le crop top, nedrček kopalk ali delikatno dodelan nedrček), medtem pa srednje dolge ali dolge rokave nosimo rahlo privihane. Kratke hlače v nekoliko balonastem ali safari stilu dekoriramo z usnjenim, lahko tudi pletenim pasom, a pazimo, da izberemo dolžino, primerno naši starosti in našim nogam. Za več elegance stavimo na hlačnice z zavihanim zaključkom, z žepi ter visokim in stisnjenim pasom za lepšo linijo celotne podobe.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

To je nedvomno kombinacija, ki bo še dolgo ostala zapisana kot najbolj popularen poletni look, ki si ga z lahkoto privoščimo še daleč v jesen. Zraven se tudi tokrat odlično podajo wedge sandali s platformo, pletene ali retro torbe, svilene rutke in slamnati klobuki, pa tudi nakit, tisti minimalistični ali morda za spremembo kak statement kos, kot so na primer veliki, razkošni in zelo opazni uhani.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.