Vedno elegantna Kate Middleton

Danes sem razmišljala o tem, da iskreno zelo rada pišem o Melaniinem ali Kateinem stilu, ker preprosto znata, čeprav vsaka na svoj način. Melania ima preteklost manekenke in posledično telo, ki premore vse, Kate je dekle iz sosednjega stanovanja, za katero si predstavljam, da bi bila lahko moja najboljša prijateljica, in je ženska, ki mora delovati v sklopu določenih, marsikdaj zelo strogih okvirjev, zato kapo dol za modo, ki jo nosi. Vem, da nekateri menijo, da je preveč stroga ali bontonska, da izgleda starejša, meni pa se zdi, da ima že ves čas isti stil, kar pomeni, da vedno gledamo pravo Kate in ne punčke Barbie, ki si jo je nekdo omislil. Obleke do kolen, hlače z visokim pasom, eleganca za večerne priložnosti, a vedno tako, da so obline le nakazane in nikoli preveč poudarjene … To je Kate. In naj samo dodam, da jo obožujem takrat, ko je z otroki, ker je super fashion mom, četudi je v supergah.

V obleki Dolce&Gabbana
V obleki Chanel
V obleki Alexandra McQueena

Ni zelo visoka, vendar ima ozek pas in vitke noge, zato si lahko privošči veliko elegance. Poleg tega je naravno lepa, v smislu, da je najbrž skoraj ista takrat, ko je popolnoma brez make-upa. Samo poglejte nasmeh in lase ter vam bo vse jasno. Pristajajo ji intenzivne barve, ker je temna, a tudi v pastelnih odtenkih, ki jih zelo rada nosi, kar žari. Podobno kot Melania stavi na slavne oblikovalce, a tu in tam nosi Zarine kose, kar jo naredi samo še bolj pristno. Pač ne gre pozabiti, da gre za mlado žensko s težko vlogo.

V obleki Barbare Casasola
V obleki See by Chloe
V obleki Gucci

Pri tovrstnih ženskah, ki so tudi ikone stila, je tako, da lansirajo trende po vsem svetu in marsikdaj pomagajo, hote ali nehote, kreatorju, da se vzpne do slave. Tako zna tudi Kate nositi obleke manj znanih oblikovalcev, ki v trenutku začutijo slavo in moč, saj mediji zelo hitro ugotovijo, čigava je kreacija, ki jo nosi, Kate pa postane kanal za odlično reklamo. Zato nas ne čudi, da so obleke, ki jih nosi, hitro razprodane; modna industrija zahteva svoje, Kate pa je odlična ikona, ki jo v Angliji obožujejo. Osebno mi je zelo všeč v svetlih kreacijah, če pa bi nekaj spremenila, bi tu in tam zamenjala salonarje ter ji dala višjo in ožjo peto; izjema so trenutki z otroki, saj dobro vemo, da so takrat super visoke pete praktično nemogoče.

V obleki Emilie Wickstead
V obleki Preen

Veselim se njenih novih modnih podvigov, saj vem, da jih bo veliko!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.