Velik povratek hlač na zvonec

V letošnjem letu svojo veliko vrnitev doživljajo hlače na zvonec. Te so bile hit v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja, letos pa so, kakor nekaj drugih stilov, ponovno v modi. Lahko so glamurozne ali sproščene, kar pomeni, da jih lahko nosimo ob vsaki priložnosti. Če ste za klasične hlače na zvonec, ki so bile priljubljene na prelomu tisočletja, z modernim pridihom, je izbira zelo velika. Veliko barv, žepi ter visok pas tvorijo slog, ki ga zelo enostavno nosimo. Izgled je lahko tudi posloven, obenem pa popustljiv do kakšnega odvečnega kilograma. Predstavljajo popoln sproščen poletni videz, še posebej v beli barvi. So zelo sofisticirane ter modne, lahko bi rekli kar »francoske«. Ponavadi jih dobimo v jeansu ali v kakšnem bolj strukturiranem materialu, lahko z visokim pasom ali boyfriend modelom.

Pinterest
Pinterest

Hlače na zvonec z visokim pasom, crop  top, veliki uhani, tanka ogrlica, čop, ozka očala – kombinacija je eden izmed najpriljubljenejših slogov za zabavo. Hlače so iz raztegljivega materiala v vseh barvah, za popoln izgled pa jih doplnimo z visokimi petami. Naslednja kombinacija je za vse, ki ljubite bolj športen slog. Tovrstne hlače na zvonec so bolj trenirka kakor hlače in jih najlažje kombiniramo z navadno kratko maijico ter športnimi copati. Predstavljajo odličen outfit za vsakodnevne opravke ali pa le za super sproščen športen izgled z ničemer drugim kot navadno trenirko ali legicami.

Pinterest
Pinterest

Ekstravagantne hlače na zvonec največkrat zasledimo kot del ulične mode med tedni mode v pomembnih modnih prestolnicah. Najlažje jih kombiniramo s preprosto majico ter z lepim parom visokih pet. Če vas mika, da bi svoje hlače na zvonec kombinirale s kostimom, vam priporočam, da jih kombirate z visokimi petami. Hlačni kostim na zvonec lahko najdemo v trgovinah s hitro modo, pa v tistih z dizajnerskimi kosi, ne glede na vse pa najbolj izstopa v slogu Diane von Furstenberg.

Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.