Velike shopper torbe za poletne dni

Z lepo sezono se spremenijo tudi naše potrebe in ko gremo iz hiše, je običajno tako, da s sabo vzamemo kar nekaj pripomočkov, ki jih po zimi ne potrebujemo. Od vlažilnih robčkov do male brisače, ki se na morju spremeni v brisačo za na plažo, saj nikoli ne veš. Zraven dodajmo kopalke in dober roman, rezultat pa je super polna torba, ki izgleda že kot potovalka. Prav zato se poletne torbice vsako leto spremenijo v gigantske torbe, iz blaga, usnja ali rafije, njihov namen pa je, da nam olajšajo življenje, kar je seveda super.

Vir: Pinterest

Z veliko torbo moramo paziti predvsem na to, da je skladna s telesom; z velikostjo nikakor ne pretiravajte, če niste tudi same visoke. Majhne ženske potrebujemo zmerne torbice, izjema so seveda tiste za na plažo, torej naravne in iz blaga; za vsakdanje življenje je vedno bolje, da izberemo velikost, ki je srednja. Dobra, velika shopper torba mora biti opremljena tudi z notranjimi žepi, kar je ključnega pomena za to, da so stvari vsaj približno na svojem mestu. Žep za telefon, denarnico in ključe nam resnično pomaga in ker smo vedno v naglici, vemo, kako zna postati iskanje predmetov nadležno, sploh ko stojimo pred zaklenjenim avtom in iščemo ključe.

Čeprav so velike torbe v modi, je še vedno tako, da so najlepše iz blaga ali rafije; usnjene so res zahtevne in jih tudi težje kombiniramo z oblačili, ki jih nosimo, a je seveda na koncu le stvar okusa.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.