Vroče ta hip: hlače z visokim pasom

Tapered Pants je njihovo mednarodno ime, toliko, da boste vedele. Hlače z visokim pasom so tiste, ki so v tem trenutku na prestolu modne lestvice in brez katerih ne bo šlo. V resnici jih gledamo že kar nekaj časa, a na začetku je bilo tako, da jih v trgovinah ni bilo. Zanimivo, a najbrž se je to zgodilo, ker smo se ženske zelo oklepale ozkih modelov in nismo bile pripravljene na spremembo. Zdaj je resnično napočil čas.

Vir: ImaxTree
Vir: ImaxTree
Vir: ImaxTree

Tedni mode po svetu so nam jasno pokazali, kaj moramo nositi. Hlače z visokim pasom, rahlo krajše, širše in nedvomno tudi zelo udobne. In seveda sem tudi sama odšla iz Milana z novim modelom, iz eko usnja, ki komaj čaka, da ga oblečem. Ti modeli so mi všeč, ker so na voljo tudi v svetlih barvah in prav svetli toni so tisti, ki bodo najbolj poskrbeli za dober stil. Mrzla sezona prinaša tudi veliko podobnih tonov, ki jih nosimo od glave do peta. Total look v smetanasti, bež, vojaško zeleni ali prav snežno beli barvi zna biti čudovit in z lahkoto ga boste dosegle s pomočjo teh hlač.

Vir: ImaxTree
Vir: ImaxTree
Vir: ImaxTree

Super je, če jih nosite z majico, ki pusti pasu, da je viden, prav tako z bluzo ali krajšo usnjeno jakno. Zelo elegantne boste, če boste obule visoke pete, ker je tako vse skupaj bolj ženstveno. Dobra rešitev so seveda gležnjarji, udobni in topli, zato pravi za dneve, ki še prihajajo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Ne, žal pa te hlače niso zame :). Ravno danes sem imela na sebi en model z visokim pasom in trakom za zvezat..pa še barva je bila takoooo lepo svetlo rjava, pa mi žal niso pristajale. Za takšen model res moraš imeti lepo visoko in suho postavo, ker v nasprotnem primeru te hlače naredijo še bolj široko.

  2. ja, kaj hočemo, enkrat teče pes, enkrat pa lisica . zdaj smo pač me na vrsti. ta model smo nosili že pred leti in ene take hlače me že čakajo v omari . . … sicer pa je tako, da je treba v vsaki modni novosti ( ki pa tudi ni , ker se pravzaprav vse ponavlja) najti in obleči tisto, kar tvoji postavi pristaja , te naredi lepšo, boljšo in v kateri se počutiš dobro , ne glede na modo . Lahko se ji drugače približaš . Predvsem pa je tisto kar daš nase treba znati nositi . In potem si ok .

  3. In se nekaj ugotavljam , vedno bolj . Ce se le potrudiš in z dobrim okusom uporabiš razne modne trende , ki ti pristajajo , je pravzaprav moderno vse . Kajti , modo lahko narekujemo sami , tisto, ki je pisana na našo kožo .
    Zakaj pa ne ? Saj ravno to delajo modni oblikovalci , posredujejo nam ideje , kot jih oni vidijo . Mi pa oblecimo tisto, kar je nam všeč in nam pristoji . Zato ne bomo nič manj zanimive , kvečjemu s tem lahko na sebi poudarimo tisto, kar je dobro .
    Uživajte !

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.