Vse najboljše, Kate Middleton!

Včeraj je dopolnila 36 let in zdi se, da jih ima še vedno 25, čeprav je njen šik in ženstven slog nekaj povsem zrelega. Verjamem, da ima na voljo kar nekaj ljudi, ki skrbijo za njen slog in pametno izbirajo znamke, ki jih nosi ter tako predstavlja po vsem svetu, hkrati pa ima dekle tudi veliko svojega. Pri stilu je namreč tako, da ga težko pridobiš in eleganca je povsem stanje duha, se je ni moč naučiti, saj potem ni pristna. Ker Kate praznuje, jo želim ponovno počastiti z izborom najlepših fotografij in oblek, treba je priznati, da zna nositi prav vse, od hlač in kavbojk do nosečniških oblek. Pravzaprav občudujem te novodobne nosečnice, ki so lepe kot še nikoli in sveže, kot ne bi bile že pri tretjem otroku. Prav neverjetno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Prebrali smo veliko pravljic, v katerih je glavna akterka prav ona ali Meghan Markle, osebno pa mi je Katein stil veliko bolj pri srcu, sicer je stvar okusa, a ima v sebi brezhibno gracioznost, ki jo naredi prav posebno. Midi obleke delujejo nanjo sveže in prav nič zastarelo, v dolgih je prava princesa, v kavbojkah dekle iz sosednje ulice, v puloverju postane naša najboljša prijateljica. Predstavljam si jo, ko živi povsem normalno življenje, v smislu otrok, šole, trgovin in podobno, hkrati pa si lahko le mislim, kakšen je pritisk, ki ga dnevno čutiš, ko pač ne moreš narediti pol koraka, ne da bi bil na vseh naslovnicah. Visoka cena za ljubezen in moč, ni kaj.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Naučila nas je veliko, zapomnile pa si bomo predvsem trik z nude čevlji, ki jo zelo podaljšajo ter poskrbijo, da so njene noge videti še vitkejše. Zato vse najboljše, Kate, ostani lepa, prijazna in normalna, kot do sedaj, ker te tako še bolj cenimo!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.