Za piko na i poskrbijo bordo modni dodatki

Marsala oziroma bordo odtenek rdeče je bil pred tremi leti okronan za Pantone barvo leta. V tega smo se zaljubile v hipu in tako je postal del naših jesenskih ter zimskih garderob. Njegova priljubljenost je prejšno leto nekoliko padla, a ta se je ponovno znašel med trendi odtenki za to mrzlo sezono.Ta bo najbolj zaželen med modnimi dodatki in spodaj je nekaj primerov, kako ga lahko vključimo tudi me. Enostavno lahko to storimo z uporabo bordo torbice. Med modeli je kar nekaj oblik, med katerimi bomo našle svojo najljubšo. Zelo zanimiva je okrogla, ki je prava osvežitev med ostalimi kreacijami. Nato so zaželene še manjše kvadratne, ki so klasična izbira, ponovno pa so modne torbice v bucket bag modelu. Izberite takšno, ki bo najbolje pasala na vaš oseben stil in seveda, da bo čim bolj praktična, saj ene prisegamo na majhne, spet druge si ne predstavljate življenja brez večjih torb.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Zelo lepa popestritev oprave pa so tudi bordo čevlji. Ti sploh lepo pristajajo jeansu ter usnjeni jakni, lahko pa jih nosimo tudi na belo obleko ali pa v katerikoli drugi nevtralni barvi. Če ste za petke, je izredno priljubljen model s kvadratno peto, ki je lahko tudi nižja za lažji korak. Poseben detajl, ki naredi čevlje zanimive, pa so tudi vezalke, ki spadajo med must have detajle. Ljubiteljice športnega in udobnega videza pa brez dvoma posezite po športnih copatih, ki na podoben način dodajo piko na i opravi. Zelo majhen, a ne opazen bordo detajl lahko dodate tudi s pomočjo nakita. Še vedno so najbolj in statement uhani, ki jih nosimo lahko na skoraj vsako barvno kombinacijo. Drugi način nošenja bordo nakita je plastenje manjših minimalističnih verižic, zapestnic in prstanov, ki imajo bordo okrasne kamne.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.