Za vse ljubiteljice naravnega make-upa

Ona je res zelo odbita in posebna vizažistka, ki je zaslovela z modnimi revijami po svetu, naravnem videzu in Kate Moss – njeno ikono. A Charlotte Tilbury je v osnovi ena izmed najboljših vizažistk na svetu in tudi ena izmed prvih, ki je spremenila posel v zakulisju v nekaj zvezdniškega. Priti do nje je bilo, v zlatih časih mode, skoraj nemogoče. In ko sem prišla, sem jo komaj razumela, saj govori zelo posebno angleščino in je v obnašanju prava divjakinja, a v dobrem smislu. Njene kolekcije poznam zelo dobro in tudi njeno magično kremo Magic Cream, ki na obrazu naredi čudeže, predvsem pa pusti kožo izredno mehko. Prav ta krema je poskrbela za uspeh in postala ena izmed najbolje prodajanih krem na svetu.

Zdaj je izšla nova linija ličil, ki se navdihujejo po naravnemu videzu; me ne čudi, Charlotte je na tem področju res mojstrica! olekcijo Super nudes najdete tukaj, jo pa ponujajo tudi druge spletne strani, saj je pri nas žal ni. Barve so čudovite, tople, rahlo lesketajoče in zelo ženstvene. čeprav gre za nude kolekcijo je v resnici kar nekaj odtenkov, ki znajo poskrbeti za lep obraz in kanček lesketanja. Must have so šminke, zelo obstojne in v čudovitih odtenkih, ki se mnogokrat navdihujejo po manekenkah in slavnih ženskah, ki jih nosijo.

Karkoli bi izbrala iz te kolekcije, bi me navdušenilo. Po poletju in zagoreli koži je prav naraven videz tisti, ki najbolj navdušuje. Zlate, bronaste, črne in rjave pa ni nikoli dovolj!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.