Zanimivi modni kosi Palome Wool

Znamka Paloma Wool je bila rojena v Barceloni in vsi njihovi modni kosi so narejeni lokalno, največkrat v sodelovanju s španskimi umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci. Brez dvoma je ta ena izmed znamk, ki je v tem času na čistem vrhu po priljubljenosti zaradi svojega unikatnega sloga. Potiski in zanimivi kroji jih delajo posebne, v novi kolekciji pa navdušujejo tudi barve. Med najnovejšimi modnimi kosi kraljujejo zelena, modra in rjava, ki veljajo za barve te pomladi. Ti kosi pa niso nič kaj dolgočasni, saj jih spremljajo vzorci in zelo lepo pristajajo kot matchy-matchy komplet.

vir: Paloma Wool
vir: Paloma Wool
vir: Paloma Wool

Med must have spadajo pleteni puloverji, ki so jih vzljubile tudi številne fashionistke in zvezdnice. Pravo manijo je povzročila manekenka Kendall Jenner, ko je pred kratkim oblekla pleten bež pulover Paloma Wool in ga skombinirala s prav tako bež hlačami ter usnjeno zeleno jakno.

Kendall Jenner
vir: Paloma Wool
vir: Paloma Wool

Pester izbor pa vključuje tudi modne dodatke, ki v slogi Palome ne razočarajo. Izredno lepe torbice kar kličejo po pomladi v pastelnih odtenkih pa tudi v barvni kombinacije črne in bele. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in oblikami, za piko na i pa ne pozabite tudi na obutev. Sandali s kvadratno peto spadajo med statement kose, v preteklih kolekcijah pa smo lahko videli tudi gležnjarje ter škornje. Ti so prav tako v živahnih barvah zelene, rumene in velik plus je to, da so zelo lahki za nošenje vsak dan.

vir: vir: Paloma Wool
vir: Paloma Wool
vir: Paloma Wool
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.