Zarina nova kolekcija za bodoče mamice

Nosečnost je v življenju zelo posebno obdobje, v katerem se ženska sooča z velikimi spremembami. Med temi je tudi nakup novih kosov, ki morajo biti nujno prijazni do rastočega trebuščka, udobni in seveda tudi lepi. Včasih postane iskanje tovrstne garderobe znanstvena fantastika, saj imamo občutek, da ni nikjer nič pametnega ali dovolj ljubkega.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Zarina nova kolekcija za bodoče mamice me je navdušila že na prvi pogled. Kosi so preprosto lepi in funkcionalni, imajo normalno ceno in ne izgledajo kot razvlečena trenirka. Ker so mnogokrat elastični in se torej prilagodijo telesu, je tako, da so v resnici primerni za vse ženske, tudi za tiste, ki imajo malo več oblin in bodo v mehkih materialih res uživale.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Tudi nosečnice si želijo biti lepe in urejene. Marsikdaj se pogovarjam z bodočimi mamicami, ki ne najdejo lepih, primernih kosov. In čeprav je že tako, da v nosečnosti ne menjaš cele garderobe, si po drugi strani prav vsaka želi imeti vsaj nekaj lepega in primernega za postavo, ki se počasi, a vztrajno spreminja. Izbrani kosi so posrečeni in hkrati minimalistični, zdi se mi super, da se jih da kombinirati z garderobo, ki jo že imamo in tako je strošek res minimalen za kos, ki bo aktualen in moden.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Zara vedno ponuja trendovske kose, zato je bilo le vprašanje časa, kdaj bo španski gigant lansiral tudi kapsulno linijo za nosečnice.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.