Zelena in pink ohranjata svojo popularnost tudi v 2022

Letošnja zima nas je na področju lepote in še veliko bolj na področju mode presenetila kar nekajkrat. Pri slednji smo veliko zanimivih preobratov doživeli predvsem pri barvnem naboru, slednji namreč na trenutke ni deloval prav nič zimsko navdihnjen, saj so odtenki večkrat spominjali na pozno pomlad ali celo na nekaj, kar bi sicer našle v najbolj vročih poletnih dneh. Poleg mnogih pastelnih tonov sta svojo prevlado še najopazneje dokazali divja, neon in limetino zelena ter pop, Barbie pink, prav ti dve barvi pa ostajata vztrajno zasidrani tudi v prihodnje mesece.

Atlantic Pacific
Camila Coelho
Pinterest
Leonie Hanne

Modna scena si je to hladno sezono resnično privoščila drzen korak v drugo smer, pri tem pa sta ji pomagali tudi zelena in roza. Pojavili sta se namreč na skoraj vseh trendovskih kosih in čeprav ostajata prisotni že kar nekaj sezon zapored, je prav v zadnjih mesecih njuna priljubljenost narasla v nebo. Zahvala gre seveda opaznosti, pa tudi mladostnemu pridihu, ki ga izžarevata že na daleč.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Atlantic Pacific
Atlantic Pacific
Atlantic Pacific
Leonie Hanne

Tu so torej že dobro poznane mehke zelene torbe v obliki blazine, ki se jim pridružujejo še vsi ostali dodatki, od bucket klobuka pa do usnjenega pasu, a še veliko več je te tedne zaslediti vpadljivo zelenih oblačil, sploh vrhnjih kosov, kot so bunda, podložena jakna ali celo teddy plašč, pa tudi širokih hlač in pletenin ne manjka v tem posebnem odtenku. Enako velja za pink, kjer ostajajo super IN ravno kostimi, tako s krilom kot hlačni, modne so tudi retro torbice ter ljubka mini krila. In bolj kot se približujemo topli sezoni, vse glasneje je tudi v letu 2022 govora o elegantnih kratkih hlačah, seveda tudi v teh dveh odštekanih odtenkih.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.