Zlati globusi: največ stila imajo starejše ženske!

No aging, oziroma brez staranja bi bil lahko naslov letošnjih Zlatih globusov. Večkrat sem pogledala rdečo preprogo in na koncu zaključila, da so bile najlepše Ženske. In ne, ni napaka, z veliko začetnico zato, ker niso rosno mlade, so pa popolnoma ukradle sceno mlajšim in brez velikih razporkov, golote ali drame dokazale, da brez karizme pač ne gre in da obleka zelo dobro definira človeka, sploh takrat, ko ne uporablja besed. Zdi se mi prav smešno napisati, da so 50. nova 40. in da so 40. v resnici 30., a leta so postala nekaj, kar skoraj ne obstaja več. Pa ne le zaradi kirurgije, dobrih krem in odličnih maserjev, temveč zato, ker v kolikor se v svoji koži dobro počutiš, potem so leta resnično nepomembna.

Charlize Theron
Penelope Cruz
Julia Roberts
Heidi Klum

Charlize Theron, Julia Roberts, Julianne Moore, Halle Berry, Penélope Cruz, Jamie Lee Curtis jih imajo vse krepko čez 40 in vsaka je po svoje dokazala, kaj pomeni imeti stil, ne glede na gube in gubice, bele lase in kožo, ki tu in tam malo bolj visi. Zato obstajajo rokavi in še enkrat je tako, da nam moda skoči v pomoč. Če potegnem črto, lahko rečem, da so nam te ikone lepote podarile par lekcij, vesela sem, da je temu tako, ker me moda vsak dan pošlje v šolo, dobro je, da se kaj pametnega naučim.

Glenn Close
Jamie Lee Curtis
Nicole Kidman
Julianne Moore

Ni res, da dolgi lasje niso za starejše ženske

Gre za pravilo, ki je popolnoma pasé. Seveda govorimo o laseh, ki morajo biti negovani in so prav zato tudi daljši. Halle Berry, Julia Roberts, Heidi Klum in Andie McDowell so si privoščile pošteno dolgo pričesko, Tandie Newton je šla na afro, Molly Sims jih je rahlo spela, a je osnova ista: dolga.

Tandie Newton

Ni res, da obraz mora biti mat, predvsem zaradi gub

Te ženske so kar sijale in ne mislite, da so brez gub! Highlighterji naredijo svoje in delujejo! Samo poglejte Julio Roberts, kako žari, ko pa se nasmeji, dobi gube in gubice, a komu mar? Jih pri tem nasmehu sploh opazite? Ker jaz jih res ne vidim. Super bela Jamie Lee Curtis je blestela kot luna, v dobrem smislu seveda, ali Charlize Theron, ki je šla na bronaste odtenke.

Catherine Zeta Jones

Ni res, da obleka ne sme biti seksi

Ok, te ženske pazijo na postavo, sicer pa se porodi vprašanje, kaj je seksi. Zame je bila seksi Julia v hlačah, ker ni prav nič pokazala, smo pa slutili, da so njene noge dolge kilometer in pol. Seksi je bila tudi Penelope Cruz z golim hrbtom zato, ker se tudi hrbet stara in v kolikor ga ne neguješ, ne bo niti gol, zato bodite pozorne na vse kote vašega telesa.

Charlize Theron

Ali imajo kaj skupnega?

Obrvi: zelo lepo oblikovane, negovane in poudarjene. Kar poglejte slike … Njihove oči in način, kako žarijo obrazi, ne bi bile iste, če bi bile obrvi nepopolne. Kar potrebujete, so dober svinčnik, šablona in gel, pa stran s pincetami, saj vemo, kakšne smo: preveč pulimo in potem pademo v depresijo. Naj bodo kolikor se da košate in urejene. Obrvi so prava investicija za dolgoročno lepoto.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
  1. Zelo lepe ženske, sploh Julia in Heidi sta mi top! In moram reči, da jim te gubice prav “pristajajo”. Nekoliko nenavadno bi mi bilo, da bi že 20 let spremljala eno in isto igralko, ki se ne bi na zunaj nič spremenila. Dobro bi le bilo, če ne bi preveč pretiravale z lepotnimi operacijami.
    In ja, karizma dela svoje!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.