#1 Glitter z Lorello

Pripravljene na novo leto? Jaz sem že nekaj dni kot sraka in veseli me misel na to, da nisem osamljena! Bleščice, drage moje, pa tudi perje, svetle barve, til, dolga krila in gol hrbet. Tega je veliko, zato moramo nujno pogledati trende na tem področju.

In roza barva je prisotna povsod! Smejim se tistim, ki bi jo radi pokopali, samo poglejte naslovnice zadnjih svetovnih revij o modi, od Elle do InStyle z noro lepo Julio Roberts in vam bo vse jasno: obstaja roza odtenek za vsako žensko! In kot veste je moj nedvomno pudrast.

Ste že okrasile jelko? Jaz sem jo prav včeraj in je noro lepa! Zlata je letos vodilna, a zelo dobro boste naredile, če si boste omislile originalne okraske, tudi s testeninami! V nasprotnem primeru pa naj se blešči, kajti saj veste, tega ni nikoli dovolj!

In kaj pravijo mojstri ličenja na svetovnem nivoju? Vsi so za naravno lepo in brezhibno gladko, a včasih pač ne gre, zato je kar dobro, da imamo v kozmetični torbici prave stvari.

Sem nora na čevlje in vem, da nisem edina. Jimmy Choo, Louboutin, Manolo, Casadei, Zanotti, Caovilla. Vse bi imela in še več bi kupovala. Ustavila sem se v ateljeju Reneja Caoville in ostala očarana: zgodba čarobnih Benetk se prepleta z modo, vse ostalo so sanje. Povsem ženske.

Uživajte.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

14 komentarjev
  1. Pa imamo še en čudovit prispevek!
    Kratko, jedrnato in najbolj iskane ter uporabne informacije v tem trenutku, od A do Ž, na enem mestu!

    1. Draga Ana, premaknjena je na ponedeljek ob 10.00 zjutraj, začetek naj bi bil 7 januarja, vas bom obvestila, brez skrbi! Objem

Leave a Reply

Your email address will not be published.