Aignerja obožujem in njihov svet usnja ter čudovitih torbic je naravno brezhiben. V Milanu sem si ogledala poletno kolekcijo, posvečeno dadaizmu.

Ta mesec se lahko v Shakti Ayruveda centru v Portorožu prav razvajate in hkrati izveste nekaj več o tej starodavni medicini, stari več kot 5000 let.

Nega las je zame ključnega pomena in ženske na tem področju delamo napake. V Hairspa v Ljubljani lahko nabavite top produkte za lepe, zdrave in sijoče lase, z veseljem bodo pomagali, tako kot so meni.

Prihajajo kolesarske hlače, vsaj tako pravi moda. Poleg teh so tukaj kratke hlače nasploh in lahko so vam všeč ali niti ne, a dejstvo je, da jih bomo čez nekaj mesecev videvale povsod.

Pravijo, da bo kmalu izumrla, jaz pa srčno upam, da se to ne bo zgodilo nikoli. Visoka moda ni za vse, je pa področje, polno sanj, lepih navdihov in neverjetne kreativnosti. In mislim, da ga ne poznamo dovolj.

Michele Magnani je svetovni mojster ličenja, ki ga nekajkrat na leto ujamem v zakulisjih revij. Všeč sta mi njegova energija in nasmeh, seveda je tudi poln dobrih nasvetov in od njega se lahko veliko naučimo.

Uživajte!

Komentiraj