#18 Moje življenje, moja pravila

Najbolj kvaliteten in neprecenljiv čas je tisti, ki ga preživljam z ljudmi, ki tvorijo mojo srečo. Vse je minljivo in življenje je krhko, zato se mi zdi smiselno ujeti čim več lepih trenutkov in jih ne zamuditi. Mamo sem peljala v Rovinj, kjer se je v mladosti šolala, in imeli sva tako noro lep dan na soncu, s pogovori, objemi, poljubi. Dan za naju. Oče je čuval mojo Beatrice in prav tako sem ga gledala na vrtu hiše v Svetem Ivanu, kjer je vse cvetelo in se je narava, tudi letos, pokazala v vsej svoji lepoti. V moji glavi so tako nastale nove razglednice sreče, ki jih bom obdržala za vekomaj in prav razmišljala sem, da so v življenju pomembni le odnosi, vse ostalo je nepotreben balast, ki nas mnogokrat preveč prevzame.

Več časa zase in za stvari, ki pomenijo

Morda sem to pravilo že zapisala, a prav nič ne škodi, če ga ponovno. Ker vsi tako noro drvimo in nimamo nobenega kvalitetnega časa, se mi zdi pomembno uporabljati zavore ter se redno ustavljati. Sicer da, imamo delo, kariero, uspeh, a če nimamo ljudi, s katerimi lahko vse skupaj delimo, je tudi to nesmiselno. Upam, da se tega zavedate.

Selfie na poti v Rovinj

Besede so še kako pomembne

Predvsem tiste, ki jih težko izrečemo. Nazadnje je Petra napisala članek na to temo: ni enostavno reči “Ljubim te” in marsikdaj pozabimo na “Imam te rada”. Vedno smo v strahu, da morda trenutek ni pravi, skrbi nas reakcija osebe, včasih celo odgovor. Kaj pa vem, zdi se mi pomembno imeti svojo zgodbo in poslušati intuicijo: če v nekem trenutku začutim, pač povem. In bo, kar bo.

Vir: Pinterest

Tri modna pravila, ko ne vem, kaj obleči

Mislim, da mora vsak pri sebi vedeti, kateri so tisti kosi, ki ga najbolj navdušujejo in, seveda, ki mu najbolje pristajajo. Pri meni so: črte, pike in blazer s kavbojkami. Tri zelo enostavne, hitre in učinkovite modne rešitve, ki me še nikoli niso razočarale. Ponavljam jih vsakič znova, dodamo lepo torbico in dober make-up in se počutim super. Dokaz, da lahko moda dvigne tudi moralo, če ji le dovolim.

Foto: Robert Krumpak

Manj hrane po 18. uri

Ugotovila sem, da se veliko bolje počutim, če ne jem pozne večerje. Običajno je tako, da je moje kosilo premaknjeno, saj zaradi službe težko jem ravno ob enih. Posledično me vedno prime lakota nekje ob 22.00, ko sem že pridno na računalniku in ustvarjam. Če pri tridesetih ni bilo težav, je zdaj krepko drugače, zato je kar dobro, če malo pazim. Vseeno bolje prej kot kasneje.

Vir: Kirk Market

Marsikdaj ni tako, kot si mislimo

Življenje me je naučilo, da je ena izmed največjih napak, ki jih lahko naredimo, ta, da smo prepričani, kako imamo brezpogojno prav. Marsikdaj je tako, da nimamo. Tudi sama znam biti trmasta in pridem v situacijo, ki kmalu postane stalnica, ko pa sem jo že zdavnaj prerasla, nočem oditi. Potem me vesolje prisili, da na lep ali grd način pač spustim. In, zanimivo, vesolje ima vedno prav.

Vir: Aliexpress

Drage moje, čakam vas danes ob 20.00 z novo spletno oddajo o modi Glitter z Lorello. Zelo bom vesela, če boste v moji družbi. Maham. 🙂

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.