Ne predstavljam si življenja brez 90. let … Nekako je tako, da so zaznamovala celo generacijo modnih navdušenk, malo zaradi top modelov, malo zaradi kultne serije Seks v mestu in Sarah Jessice Parker, ki se nam je tako globoko vtisnila v spomin. Gledam jo na plakatu za Intimissimi, ok, ima tudi gube, a nič zato, zame je še vedno ikona vsega. Ikona življenja.

V Lifeclassu ne razvajajo le telesa, temveč tudi duha in morda je prav tukaj njihova največja prednost. Ker si danes ne vzamemo časa zato, da bi se pristno počutili dobro, temveč samo hitimo in izgubimo smisel vsega. Ali ste vedeli, da bi si morali privoščiti masažo vsaj enkrat na teden? Saj vem, je utopija, a vsaj tu in tam lahko poskrbimo tudi zase.

V Milanu sem si ogledala novo kolekcijo čevljev Coliac. Če ste kdaj sledili moji Bleščici, potem veste, da gre za mlado oblikovalko, ki si je omislila inovativno stvar: čevlje s piercingom. In kako izgledajo? Hmm, posebni, originalni in hkrati nosljivi, saj zelo stavi na nizke modele. Zame je prav carica in zdaj ima tudi mini linijo pretaporter mode.

Lepotna kirurga Nevio Medved in Igor Višnjar sta praznovala drugo leto obstoja njune klinike in to je bila tudi priložnost za pogovor o lepoti ter o tem, kaj pravzaprav ponujata svojim strankam ter zakaj sta drugačna od ostalih. Nastal je zanimiv pogovor tudi o moških, ki se danes še kako zanimajo za kirurgijo. Aleluja.

Nika Veger je moja zelo dobra prijateljica, super sposobna podjetnica in blogerka, ki si je povrh vsega omislila lepotno blogersko konferenco. Postavila sem jo pred kamero, da mi pove, kako postati uspešen na tem področju, kako delati na resen način in zanimalo me je tudi, kako je z blogersko sceno v Sloveniji.

Med nujnimi trendi te zime je živalski potisk. Vprašale ste me, kdaj in kako ga lahko nosite, pa tudi kdo si ga pravzaprav lahko privošči, saj je na prvi pogled dokaj zahteven. Skrivnost pa je v zmernosti, kot vedno v življenju.

In kako bomo nazdravile novemu letu? Tokrat predlagamo Radgonsko penino, zlato ali srebrno, ker pripoveduje zgodbo o uspehu in zdi se mi, da je prav uspeh tisto, kar iščemo v 2019.

Uživajte!

Komentiraj